PODRŠKA ZA SRBIJU Bivši fudbaler Partizana veruje u Piksija i "orlove"
EPA

 

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zoran Tošić komentarisao je igru Piskijevih izabranika na Mundijalu u Kataru, istakavši da zna kako bi naša selekcija izgledala mnogo bolje u prvom meču protiv Brazila (0:2) da su svi bili zdravi.

- Brazil je glavni favorit za osvajanje titule na ovom Mundijalu, a imam utisak da selekcija Srbije u prvom poluvremenu uopšte nije pružila toliko lošu partiju. Ipak, moram da budem iskren i priznam da sam bio malo iznenađen što nismo bili opasniji u napadu. Mada, imamo mnogo problema sa povređenim igračima, tu mislim na Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, koji su veoma bitni u našoj igri, što je uostalom rekao i selektor Stojković - rekao je Tošić za ruske medije.

PODRŠKA ZA SRBIJU Bivši fudbaler Partizana veruje u Piksija i

EPA

 

Popularni Bambi smatra da će Srbija u narednim mečevima, protiv Kameruna i Švajcarske uspeti da obezbedi rezultat vredan prolaska u sominu finala.

- Da su svi igrači maksimalno spremni, siguran sam da bi i Srbija bila mnogo bolja i konkretnija u tom meču protiv Brazila. Ipak, pred nama je utakmica protiv Kameruna u ponedeljak, vrlo važna i teška, ali verujem u ovaj tim i ova generacija ima moju apsolutnu podršku, baš kao što verujem i da ćemo pobedom protiv Švajcarske obezbediti prolazak dalje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading