BRAZILCI POBESNELI ZBOG PIKSIJEVE IZJAVE Tvrde da naš selektor nije pokazao poštovanje? Zbog jedne rečenice imali dodatni motiv da nas pobede
Tanjug/Ap

- Uvek smo srećni kada pobedimo sa 1:0 ili 2:0. Srećni zbog toga što pozadi nismo mnogo trpeli. Ne volim mnogo da govorim, da izazivam kontroverze, ali njihov trener je pitao: ’Ko će da vam brani gol ako budete igrali sa četvoricom napadača?’ To je nedostatak poštovanja - rekao je Tijago Silva.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne tražimo ni od koga da nas se plaši, ali malo poštovanja... Da su malo analizirali naš tim videli bi da retko primamo golove, bez obzira na to da li igramo sa trojicom ili četvoricom napred.

"MOJ DRAGAN ĆE SE ŽIV POJESTI" Evo kako je Piksijeva majka podnela poraz od Brazila

Silva kao da je bio ljut.

- Sve dođe do vas. Telefoni, društvene mreže, koliko god da bežiš od toga... Otvoriš Instagram i eto ga na ’naslovnoj strani’. Zaista ne volim da previše pričam o protivnicima, jer svima njima ukazujemo puno poštovanje. Ali njihov selektor nije poštovao nas, posebno nas u defanzivi, jer zna on ko su Markinjos, Danilo, Aleks Sandro i Tijago Silva.

PRLJAVI POTEZI BRAZILACA Srbin ostao da leži krvav (VIDEO)

Na kraju je zaključio.

- Fudbalski smo ih zatvorili. Trudili se da neutralizujemo njihove poteze. Nisu imali šansu da daju gol. Pa neka nas sledeći put malo bolje analiziraju. I neka govore sa malo više poštovanja - završio je Silva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading