MOŽDA FRANCUZIMA (IPAK) NE TREBA BENZEMA? Žiru se izjednačio sa Anrijem, šampion sveta pobedom krenuo u odbranu trona (VIDEO)
Tanjug/Ap

Uglavnom se dešavalo da aktuelni šampion sveta ispadne u grupnoj fazi narednog Mundijala. Posle samo 10 minuta igre na duelu Francuza i Australijanaca mnogi su ponovo pomislili na isto.

Krejg Gudvin pogodio je za "kengure" i iznenadio čitavu planetu. Mirisalo je na veliko iznenađenje, ali samo na kratko...

MOŽDA FRANCUZIMA (IPAK) NE TREBA BENZEMA? Žiru se izjednačio sa Anrijem, šampion sveta pobedom krenuo u odbranu trona (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Francuzi su uspeli da se do kraja prvog dela igre konsoliduju i brzo oporave od šoka.  Adrijen Rabio pogodio je u 27. minutu, a onda čovek koji je zauzeo mesto u startnoj postavi umesto Karima Benzeme - Olivije Žiru pogodio za preokret.

Nastavio je dominaciju šampion sveta i želeo da što više napuni mrežu rivala koji je bio na kolenima. Kako da sve prođe bez Kilijana Mbapea. Mladi Francuz u 68. minutu upisao se u strelce, a pobedu potvrdio Žiru u 72.

MOŽDA FRANCUZIMA (IPAK) NE TREBA BENZEMA? Žiru se izjednačio sa Anrijem, šampion sveta pobedom krenuo u odbranu trona (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Ovim pogotkom napadač Milana je stigao Tjerija Anrija na večnoj listi strelaca i sada mu nedostaje još samo jedan pogodak da bi postao najbolji u istoriji.

Naredni meč Francuzi igraju protiv Danske, dok će Australija na popravni sa Tunisom. Oba meča igraju se u subotu.

FRANCUSKA - AUSTRALIJA 4:1 (2:1)

Rabio u 27. minutu, Žiru u 32. i 72. minutu, Mbape u 68. minutu - Gudvin u 9. minutu

Stadion: Al Džanub, Sudija: Viktor Gomeš

FRANCUSKA: Loris - Pavar (od 89. Kunde), Konate, Upamekano, L. Ernandez (od 13. T. Ernandez) - Čuameni (od 76. Fofana), Rabio - Grizman - Dembele (od 77. Koman), Mbape, Žiru (od 89. Tiram).

AUSTRALIJA: Rajan - Etkinson (od 85. Degenek), Sutar, Rauls, Behič - Moj, Mekgri (od 73. Mabil), Irvin (od 85. Bakus) - Leki, Gudvin (od 73. Kuol), Djuk (od 56. Kamings).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još sedam minuta nadoknade.

80. minut - Irvin pravi preoštar faul i dobija žuti karton.

72. minut - GOOOOOL! ŽIRU! Napadač Milana nastavlja da melje!

68. minut - GOOOOOL! MBAPE! Bilo je samo pitanje vremena kada će se najbolji igrač Francuske upisati u strelce! Francuzi pred pobedom!

 

 

56. minut - Evo i prve promene kod Australijanaca. Umesto Djuka u igri je Kamings.

55. minut - Djuk je startovao i dobio žuti karton.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45+1. minut - Stativa! Velika prilika za Francusku! Sjajno je proboa Irvin, ali je pogodio samo okvir gola.

45. minut - Igraće se još šest minuta nadoknade.

32. minut - GOOOL! Potpuni preokret Francuza! Ubacili su svetski prvaci u petu brzinu, a novi pogodak postigao je Olivije Žiru i to je njegov 50. gol za reprezentaciju!

 

 

27. minut - GOOOOL! Rabio vraća Francuze u igru! 

 

 

22. minut - Umalo 2:0! Sjajno je sada šutirao Djuk

13. minut - Povredio se Lukas Ernandez pa će umesto njega na teren morati prezimenjak Teo.

9. minut - GOOOOL! Gudvin za prednost Australije! Odlično je centrirao Leki i pronašao napadača za prednost "kengura"!

 

 

20.00 - Utakmica je počela!

19.25 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva između Francuske i Australije. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Katara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading