SRBIJA SANJA ČUDO Milinković-Savić i Mitrović otkrili recept za "pakleni napad" Brazila
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trening u kampu Al Arabija zakazan je za 16 sati po našem, 18.00 po lokalnom vremenu, odnosno pola sata nakon konferencije za medije na istom mestu. Pred novinare izašli su golman Vanja Milinković-Savić i štoper Stefan Mitrović.

Upravo će na njima biti najveći pritisak u četvrtak jer znamo kakav napad ima Brazil sa sve Nejmarom, Vinisijusom, Rišarlisonom, Rafinjom i ostalim asovima. Puni samopouzdanja objasnili su da nema razloga da se ne širi optimizam.

Mitrović je prvo upitan o podrški koja je stigla iz Rusije od stranih novinara.

– Drago nam je što su uz nas, svako ko je na našoj strani je dobrodošao. Lepo je što je stigla podrška – rekao je Stefan, a potom govorio o Draganu Stojkoviću Piksiju na insistiranje Brazilaca.

– On je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi.

Kako zaustaviti neverovatan napad Brazila? Pitanje je nad pitanjima...

– Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže da smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe šta Mister zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 


Naš defanzivac se dotakao reči žive legende Bore Milutinovića i njegove prognoze da Orlovi idu u polufinale.

– Bora je velika legenda, nadam se da ćemo imati priliku da ga vidimo. Poštujemo njegove prognoze, ali se ne obaziremo na to, već na naš rad i kvalitet. Da budemo što spremniji – zaključio je Mitrović.

Reč je preuzeo Milinković-Savić, govoreći o Brazilu.

– Brazil je jedan od favorita na turniru, ima veoma kvalitetne igrače i vrhunske igrače – kratak je bio VMS.

Jedinica Torina otkrila je kako se oseća u Kataru.

– Uživam u svakom momentu, oseća se veličina Mundijala. Nisam znao šta da očekujem, ali sada treba da uživamo u ovim uslovima – dodao je naš golman.

Vanja će biti poslednja prepreka brazilskom napadu.

– Svi znamo kakav kvalitet ima Brazil. Da li ima recepta? Pripremićemo sa Misterom na najbolji mogući način. Ne pretimo nikom, došli smo da se borimo i verujem da će nas ispoštovati sreća. Ne obećavamo ništa više od borbe – poručio je VMS.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading