TOTALNI HIT "Orlovi" se picnuli pred SP: Tadić okasnio zbog frizera
Printscreen

Tadić je kasnio na razgovor za zvanični kanal FSS pošto je čekao frizera, da bi potpuno sređen putovao na Mundijal, a nije jedini koji je pazio na svaki detalj: "Malo kasnim, došao nam je frizer i malo da nas osveži pred put", nasmejao se srpski fudbaler.

Otkrio je svoja očekivanja.

- Imamo lepo iskustvo od pre četiri godine i vidi se da je to najveći događaj na svetu. Koristiće nam iskustvo jer je dosta igrača bilo u Rusiji. Sad nema priprema? Da, voleli bismo da smo duže zajedno, da se kuva i pravi ta euforija, ali idemo odmah tamo i kao što sam rekao - to je neviđen događaj, samo da se prepustimo i uživamo.

Potvrdio je da je sa Vlahovićem i Mitrovićem sve u redu i osvrnuo se na izjavu selektora Dragana Stojkovića da skromno otputuju na Svetsko prvenstvo u Kataru i tamo pokušaju da naprave mnogo.

TOTALNI RASPAD SISTEMA Saigrač iskulirao Ronalda, Kristijano ostao u šoku (VIDEO)

- U pravu je selektor zbog skromnosti. Imamo kvalitet i potencijal, sve je fantastično od kada je došao i samo da nastavimo tako. Da nastavimo sve iste stvari kao do sada, da ne komplikujemo. Prošli put smo sa Brazilom igrali poslednju, sad prvu utakmicu, videćemo da li će bolje da legne. Mislim da je bolje, ali svakako igramo tri utakmice... - rekao je Tadić i sve zaključio porukom navijačima Srbije:

- Prepustite se, uživajte, bodrite nas - mi ćemo pokušati da igramo fudbal kao do sada i zajedno idemo do pobede - jasan je kapiten.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading