SRBIJA NA NOGAMA Otkriveni novi detalji povrede Aleksandra Mitrovića
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Mnogi srpski mediji "zaleteli" su se da objave informaciju da Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović neće biti spremni za utakmicu protiv Brazila i da će propustiti duel kojim će Orlovi otvoriti Mundijal u Kataru.

Informaciju je objavio jedan dnevni list, a preneli su ih gotovo svi srpski mediji.

Telegraf je proverio kakva je situacija i sa Vlahovićem i sa Mitrovićem i došli smo do informacija da situacija nije ni blizu tako alarmantna kao što su pojedini mediji objavili.

Naime, i Vlahović i Mitrović su pošteđeni poslednjih nekoliko dana u klubovima jer su imali sitnije povrede koje su im pravile problem, pa nisu hteli da rizikuju da pogoršaju situaciju i eventualno ostanu bez učešća na Mundijalu. 

Što se konkretno Mitrovića tiče, kako Telegraf saznaje, nije tačna informacija da je polomio dve kosti na stopalu, već je u pitanju povreda koju vuče još od poslednje utakmice za reprezentaciju, kada je povredio skočni zglob. 

Iako je u pitanju lakša povreda, Mitrović je nije u potpunosti zalečio jer je insistirao i da igra neke utakmice za Fulam nakon toga, pa je ponovo obnovio istu povredu.

Zbog toga ga nije bilo na utakmici protiv Mančester Sitija poslednjeg vikenda, a propustiće sasvim izvesno i meč protiv Mančester junajteda koji je na programu u nedelju od 17.30.

Ipak, za Mundijal u Kataru će biti potpuno spreman, u to nema nikakve dileme. 

Podsetimo, Srbija je u grupi G u Kataru sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Naša reprezentacija prvi meč igra protiv Brazila, drugi protiv Kameruna, a treći protiv Švajcarske.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading