MOŽE LI ON DA SPASI "VUKOVE"? Osvajač Lige Evrope na klupi Vulverhemptona
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

To je potvrđeno u subotu uz poruku Vulvsa na Tviteru da počinje novo poglavlje tog tima.

Lopetegi je bio prvi izbor kluba nakon smene Bruna Laža 2. oktobra, ali je on prvo odbio ponudu ovog premijerligaša iz porodičnih razloga.

- Lopetegi je vrhunski trener sa velikim iskustvom. Od samog početka je bio naš izbor broj jedan i radujemo se što ćemo uskoro poželeti dobrodošlicu njemu i njegovom - rekao je predsednik Vulvsa Džef Ši.

Lopetegijev prvi meč na klupi Vulverhemptona biće gostovanje Evertonu u Premijer ligi 26. decembra.

Bivši trener Real Madrida dobio je u oktobru otkaz u Sevilju, posle poraza od Borusije Dortmund u Ligi šampiona. Bio je trener Sevilje od juna 2019. godine i vodio je taj tim do titule u Ligi Evropa 2020.

 

 

Njegov prethodnik u Vulverhemtponu, Bruno Laž otpušten je nakon što je taj tim pobedio na samo jednoj od 15 utakmica Premijer lige.

Vulvse trenutno sa klupe predvodi Stiv Dejvis i on će ostati na tom mestu do pauze u prvenstvu, odnosno vodiće tim na utakmicama protiv Brajtona i Arsenala u Premijer ligi i na meču protiv Lidsa u Liga kupu.

Ekipa Vulverhemptona je trenutno na 19, pretposlednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo deset osvojenih bodova iz 13 utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading