NOJER ŠOKIRAO PRED KATAR Slavni golman otkrio da ima rak, operisan je tri puta - strašna vest
EPA/ Philipp Guelland

On je nedavno uložio novac u biznis Anđelike Kerber, teniserke koja je pokrenula novu  kompaniju koja se bavi negom lica i kože i tim povodom je otkrio da se sa opakom bolešću dugo borio.

- Oboje imamo istoriju bolesti kože, u moj slučaju ja sam imao rak kože na licu zbog koga sam morao da idem na tri operacije. Pošto treniramo napolju, a slobodno vreme provodimo u prirodi stalno smo na suncu i za nas je ključno da koristimo modernu zaštitu i filtere protiv štetnog zračenja - rekao je Nojer.

Za sada nema naznaka da je on pod znakom pitanja pred Svetsko prvenstvo u Kataru, a kako navodi "Bild" navodno je on otkrio da je bolestan u decembru 2021. godine. Tada je počeo da nosi flaster na licu. Prvi meč na kome je nosio flaster bio je meč sa Barselonom u Ligi šampioni.

ISKRENO Dejo dao prognozu: Evo šta očekuje od Srbije u Kataru

Sada mu je ostao ožiljak na licu, a 36-godišnji golman uprkos svemu nije propuštao mečeve svog tima. On je bio starter na svih devet ligaških mečeva za Bajern ove sezone, a sada je van terena, ali zbog povrede ramena koju je zadobio u oktobru.

On je na spisku za Katar, i kako sada stvari stoje, biće prvi golman ove selekcije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading