FRKA ZA BELGIJANCE Ako ne bude igrao Lukaku, moraće sve da menjaju
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Lukaku ima problema sa povredom tetive kolena, iako se tek nedavno vratio na teren posle dvomesečne pauze. Njegov nastup na SP u Kataru je pod znakom pitanja.

Doktor belgijske reprezentacije Kristof Sas opisao je novu povredu Lukakua kao prepreku, a ne konačni udarac igračevim šansama za nastup na Mundijalu.

- Ovo još nije kraj problema, ali to je nazadovanje za samog igrača, njegov klub i belgijsku reprezentaciju - rekao je Sas.

Martinez je rekao da bi Belgija bez Lukakua morala da rekonstruiše vezni red i napadačku liniju.

- Lukaku je nezamenljiv u reprezentaciji Belgije. Svaka reprezentacija ima nezamenjive igrače. Pogledajte Argentinu s Lionelom Mesijem, Hrvatsku s Lukom Modrićem, Marcelom Brozovićem i Mateom Kovačićem. Španija i Nemačka takođe imaju takve igrače. To jednostavno tako funkcioniše. Kod nas su to Tibo Kurtoa, Kevin de Brujne i Romelu Lukaku. Ne možete ih zameniti jednog po jednog. Ako oni ne igraju, mi moramo da igramo na drugačiji način. Ako Lukakua nema, možda bi trebalo da igramo s više napadača - naveo je Martinez.

Inter je juče saopštio da je Lukaku pretrpeo "istegnuće tetive levog kolena" i da će ove nedelje biti pod nadzorom lekara kako bi se utvrdila ozbiljnost problema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading