ODLAZI IZ MILANA? Edin Džeko ne zna da li će ostati u Interu
EPA/Roberto Bregani

 

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je dva gola za Inter u trijumfu nad Plzenjom (4:0) u petom kolu Lige šampiona, kojim je italijanski tim obezbedio plasman u osminu finala.


- To je zbog toga što Brozović večeras nije igrao - našalio se DŽeko, koji je proglašen za igrača utakmice, a njegove reči preneo je portal sempreinter.com.

Iskusni napadač potom se osvrnuo na utakmicu protiv Plzenja i svoju budućnost na "Ðuzepe Meaci".
ODLAZI IZ MILANA? Edin Džeko ne zna da li će ostati u Interu

Massimo Paolone/LaPresse via AP

 


- Osim prvih 10, 15 minuta mislim da smo odigrali vrlo dobro. Činim sve što mogu da pomognem timu, to je moja dužnost. Nekada ide dobro, nekad ide lošije, ali trudim se da dam sve od sebe čak i u 36. godini. Ne verujem da ću još krenuti sa pregovorima, još smo u ranoj fazi sezone. Osećam se dobro i znam da još mogu da igram na ovom nivou, tako da videćemo da li ću nastaviti karijeru u dresu Intera ili u nekom drugom klubu - poručio je DŽeko.

Fudbaler iz BiH u Inter je stigao iz Rome 2021. godine, a prethodno je igrao za Mančester siti, Volfzburg, Usti nad Labem, Teplice i Željezničar.

Za selekciju Bosne i Hercegovine DŽeko je odigrao 126 utakmica i postigao 64 gola i u obe kategorije je rekorder nacionalnog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading