JAVOR ODGOVORIO PARTIZANU Niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Partizana remizirali su na svom terenu protiv Javora iz Ivanjice - 3:3 u utakmici 16. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Međutim, sada se igra treće poluvreme u kojem se vodi rat saopštenjima.

Na dva saopštenja Partizana usledilo je jedno Javorovo, u kome Ivanjičani uveravaju da u njhovom bodu nema ništa sporno.

Štaviše, da je jedanaesterac dosuđen u korist gostiju tokom drugog poluvremena postojao i da možda bio penal na suprotnoj strani u 11. minutu prilikom duela Kristijana Belića i Petra Gigića, posle čega su crno-beli razvili kontru i preko Bibarsa Natha stigli do 1:1.

Saopštenje Javora prenosimo u celosti:

- Javor je razočaran reakcijom iz Partizana posle potpuno zasluženo osvojenog boda našeg tima. Javor je primer sportskog i viteškog ponašanja u našem fudbalu. Borimo se i prihvatamo rezultat na kraju. Sada, kada smo ga ostvarili na terenu, iz Partizana pokušavaju da nam ga oduzmu. Brine ih reakcija sudije kod našeg penala, ali ne vide situaciju iz 11. minuta kada nije dosuđen čist penal za Javor, da bi potom u nastavku te akcije oni postigli gol.

Vodili su 3:1, ali im je i to bilo malo, pa traže još, zanemarujući činjenicu da smo postigli dva regularna gola i nadigrali ih u finišu na njihovom terenu pred njihovim navijačima. Mi o ovome ne bismo pričali posle meča, jer ne želimo izgovore, kad znamo da možemo na terenu da se dokažemo. Letos, kada smo na našem terenu izgubili rezultatom 0:4, sportski smo čestitali, a oni sada omalovažavaju naš uspeh. Nećemo to dozvoliti.

Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice nije naš problem.

Čestitamo igračima Javora na velikom uspehu, verujem da ćemo nastaviti ovako i u narednim mečevima - stoji u saopštenju Ivanjičana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Djoka

24.10.2022 10:13

Ne vredi gospodo iz Javora. Sada Bjekkvić ka Predsednik FSS da donese Lexmark dpecijslus i obezbedi grobarima titulu.

POPE

24.10.2022 22:48

Bravo za Javor. Vise je Javor ostecen nego Partizan. Ali naviklo to da im se stalno pomaze.