SRPSKA MAŠINA Naš borac ruši sve pred sobom: Opačić za Alo! progovorio o nestvarnom uspehu, pa poslao moćnu poruku "orlovima"
Privatna arhiva

Naš borac je nedavno ostvario veliku pobedu. Opačić je na One Championship spektaklu u Singapuru još jednom pokazao zašto je naš najbolji kik bokser. Razbio je Grka Janisa Stoforidisa. Utisci su se slegli, a Rade se za Alo! još jednom osvrnuo na borbu.

- Protivnik je bio težak i čvrst. Bili smo blizu do nokauta. Našao sam ga na stomak i završio na glavi. Jak meč i jako bitan za mene. Pobeda je došla posle poraza u junu i skinuo sam veliki skalp. Za moju karijeru velika stvar - kreće priču Opačič.

Rade Opačić slavi

Youtube printscreen

 

 

Rade je več spreman za novu borbu, pauza neće biti velika.

- Mislio sam da će borba biti u decembru ili januaru. Ipak, brzo su me zvali, borba je za manje od mesec dana, brzo se vraćam u Singapur i oktagon.

Neverovatno priznanje je stiglo! Opačić je rangiran kao sedmi borac na svetu.

- Na "Kombat presu" sam sedmi na svetu! Nikada nisam tu bio i sve me to dodatno motiviše. To je znak da radimo dobar posao i da smo klub i ja napravili veliki korak napred i da sve ima smisla. Na drugom sajtu sam na desetom mestu i to je sjajan uspeh za mene. Niko iz Srbije nikad nije bio na tom mestu. Jako velika stvar.

SRBIN PREMLATIO GRKA Rade Opačić brutalan, prebio rivala i vratio se na pobednički kolosek (VIDEO)

Svetsko prvenstvo u Kataru je sve bliže. A naš borac se raduje mečevima "orlova".

- Ne pratim detaljno fudbal, pogledam Zvezdu u Evropi i reprezentaciju. Ljubitelj sam, ali zbog mog sporta i obaveza koje imam, ne stižem da gledam mnogo i često. Ipak, jedva čekam da krene Svetsko prvenstvo i navijam svim srcem za Srbiju.

Opačić veruje u Piksijev tim.

- Nemam omiljenog igrača, ali mislim da dugo godina nismo imali ovako jak tim. Svi su sjajni igrači, igraju u ozbiljnim klubovima, a najbolji su u ekipma. Imamo jako dobar sastav. To ne mora ništa da znači, može da se desi da ne uradimo ništa, ali može da se desi i da odemo do kraja i napravimo senzaciju na Svetskom prvenstu - poručio je Opačić,

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading