SVE JE DELOVALO KAO BAJKA, ALI... Deki mora još da čeka
Vladimir Marković

Otkaz nikako da bude uručen Marku Đampaolu, ali je uprava odlučila da mu pruži još jednu šansu najmanje do utakmice protiv Monce.

- Razmenićemo ideje, a svi treba da shvate da privremeno poverenje u nekoga jednostavno ne pomaže. Predložićemo mu neke ideje. Kada stvari krenu po zlu, potrebno je da pomognemo svi, od igrača, preko trenera, do kluba. Postalo je normalno da trener plati cenu neuspeha, ali u ovom trenutku moramo svi da se skupimo i pokušamo da popravimo stvari - rekao je predsednik kluba Marko Lana.

VELIKI IZAZOV ZA STANKOVIĆA Deki stiže u klub, a za njim dolaze i milioni evra

Sampdorija je očajno startovala sezonu u Seriji A, nakon sedam odigranih utakmica ne znaju za pobedu. Poslednji su sa samo dva osvojena boda, ali će uprkos tome italijanski stručnjak dobiti još jednu priliku.

Prethodno je lokalni listi "Sekolo XIX" navodi da su glavni kandidati da ga zamene upravo Dejan Stanković, ali i legendarni fudbaler Rome Danijele De Rosi. Međutim, njegovo dosadašnje iskustvo je bilo isključivo u ulozi asistenta Robertu Mančiniju u italijanskoj reprezentaciji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading