PONOVO SE OGLASIO MLADI FUDBALER Brutalna izjava Samardžića, šta li će Piksi reći na njegove reči?
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Svakodnevno stižu informacije povodom reprezentativne karijere Lazara Samardžića. 

Mladi fudbaler Udinezea svakodnevno oduševljava partijama koje prikazuje, pa nema sumnje da je i zaslužio da privuče ovoliku pažnju javnosti. 

Mladi reprezentativac Nemačke ima pravo nastupa i za reprezentaciju Srbije. 

O tome je na konferenciji za medije govorio selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi koji je istakao da je Samardžić odlučio da nastupa za Orlove.  

SJAJNE VESTI ZA PIKSIJA I "ORLOVE" Šveđane muče ogromni problemi pred dolazak u Beograd

PONOVO SE OGLASIO MLADI FUDBALER Brutalna izjava Samardžića, šta li će Piksi reći na njegove reči?

EPA-EFE/GABRIELE MENIS

 

Ipak, dva dana kasnije stigao je demanti od Samardžića koji je rekao da još nije doneo konačnu odluku, a danas je u intervjuu za "Spox" rekao da je fokusiran samo na Nemačku. 

- Naravno da se nadam da ću se naći na Evropskom prvenstvu za mlade naredne godine. Radujem se zbog svakog nastupa za Nemačku. Prošle godine sam razgovarao sa trenerom U21 selekcije Antoniom Di Salvom. Rekao je da mu je teško da me pozove ukoliko ne igram redovno u klubu. Zato sam u početku bio samo sa U20 timom, da bi treneri mogli da prate moj razvoj. Tamo sam bio ubedljiv, pa sam dobio poziv za sledeće okupljanje U21 selekcije gde sam usled povreda dobio priliku - rekao je Samardžić za "Spox". 

Pitali su ga nemački novinari da prokometariše i izjave koje stižu iz Srbije, a tiču se njegove budućosti u dresu Orlova. Ipak, Samardžić ističe da je fokusiran isključivo na reprezentaciju Nemačke. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading