HITNO SE OGLASIO LAZAR SAMARDŽIĆ Njegove reči uzdrmale su celu Srbiju
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

- Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan - rekao je Samradžić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos.

ZBOG NJE ODBIO BARSU I REAL Piksi ga ukrao Nemcima, a novi "orao" u Beograd dovodi brutalno se*si crnku (FOTO)

Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet.

Ako ostvarim ciljeve i dositgnuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman - poručio je Lazar Samardžić.  

Selektor Dragan Stojković je rekao da će mladi as sigurno igrati za Srbiju i da će od aprila biti u dresu "orlova". Ostaje da se vidi šta će odlučiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading