REAL JE KRALJ MADRIDA Anćeloti blista nakon pobede, potkačio i Simeonea
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Sjajna forma za Real se nastavlja. Madriđani su ostali bez prve zvezde, Karima Benzeme, ali pobede se nastavljaju. Poslednji u nizu pao je gradski rival, a izuzetno zadovoljan bio je i trener Karlo Anćeloti.

- Mislim da je ekipa dobro zamenila Karima. On je naš ključni igrač. Dobro smo igrali u napadu, Rodrigo je postigao spektakularan pogodak. Valverde i on su posebni igrači, imaju sve ono što savremeni fudbal zahteva. Oni si fizički jaki i tehnički potkovani. Obojica su mnogo napredovali i mi smo oduševljeni jer nam ide veoma dobro. Ima mnogih stvari koje mogu da se poprave, to je normalno. Ne mogu da tražim više od ovog tima nego što su pokazali do sada. Pobedili smo u svim mečevima, zbog čega sam veoma srećan i ponosan sam na svoje fudbalere.

Nije Italijan propustio priliku da odgovori Čolu Simeoneu, koji je rekao kako se Real branio odlično u "niskom bloku", iako je utisak sa meča bio drugačiji.

- Tačno je da smo se tako branili i to je nešto na šta smo navikli. Na taj način smo otklonili opasnost od Grizmana i  Feliksa. Ako Simeone kaže da smo se dobro branili, odgovaram mu: "hvala, to je kompliment".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading