Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Bajern i Liverpul
Tanjug/Ap

Bogat dan na fudbalskim terenima. Počela je grupna faza Lige šampiona, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Centralni meč dana je okršaj Bajerna i Barselone, dva velikana koji imaju najviše aspiracije u takmičenju. Radi se o dva najveća favorita Grupe C. U prvim mečevima su ostvarili pobede, Bajern je favorit na domaćem terenu, ali gol-mašina Robert Levandovski sada nosi uniformu Katalonaca.

Ujedno, na programu je sudar još dva evropska giganta Liverpula i Ajaksa. Amsterdamersi definitivno strahuju od sudara na Enfildu, gde će pokušati da iskoriste odličnu formu i ne baš najbolje raspoloženje Redsa.

BAJERN - BARSELONA (UTORAK, 21.00), KEC 2,00

Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Bajern i Liverpul

Tanjug/Ap

 

 

Bajern je startovao u Ligi šampiona pobedom u gostima nad Interom (2:0). Rezultat je mogao da bude i veći, pošto je minhenski sastav imao značajnu prednost na utakmici i nije iskoristio nekoliko opasnih prilika. Uprkos jakom startu u eliti, Bajern je u Bundesligi remizirao u poslednja tri meča. Redom protiv Menhengladbaha (1:1), Union Berlina (1:1) i Štutgarta (2:2). Barselona je tokom leta vredno radila na tržištu i namerava da se bori za titule u svim takmičenjima u kojima učestvuje. U Primeri su Katalonci na drugom mestu sa samo dva boda zaostatka za Real Madridom. U Ligi šampiona u prvom kolu Barselona je deklasirala Viktoriju Plzenj sa 5:1.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

----------------

LIVERPUL - AJAKS (UTORAK, 21.00), KEC 1,63

Prošle sezone Liverpul je bio maksimalan u grupnoj fazi Lige šampiona, a potom je redom izbacivaoo Inter, Benfiku i Viljareal. U finalu je borba protiv Real Madrida završena uspehom španskog kluba. Start nove kampanje u eliti neočekivano je poražen u duelu sa Napolijem (1:4). U šest kola Premijer lige Crveni su zabeležili dve pobede i tri remija. Prošle godine je i Ajaks slavio u svih šest mečeva u fazi po grupama, a u trenutnoj kampanji Kopljanici su bili ubedljivi protiv Rendžersa (4:0). U holandskom prvenstvu Kopljanici imaju svih šest pobeda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading