SIROTINJO, TI SE VOZI VOZOM, MI ĆEMO AVIONOM Bruka Mbapea i trenera PSŽ-a, ismevali ljude koji koriste javni prevoz (VIDEO)
EPA/Ian Langsdon

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape i trener ovog kluba Kristof Galtje ozbiljno su narušili imidž kako kluba, tako i sopstveni i to na prilično jadan način.

Naime, sve je počelo od toga što je šampion Francuske pre nekoliko dana odlučio da na putovanje od dva sata vozom, koristi privatni avion i tako pokaže koliko je moćan, a uzgred dodatno zagađuje okolinu.

Direktor brzih vozova Francuske Alen Krakovič na Tviteru je podelio video sa luksuznog putovanja fudbalera iz Pariza, i rekao da je klubu više puta nudio uslugu da na obližnja putovanja putuje brzim vozem, te da bi klubu obezbedio voz prilagođen svim potrebama tima, te da bi to bolje uticalo na ekologiju od aviona.

Upravo se ta priča povela i na konferenciji Parižana nakon pobede nad Juventusom, a trener Galtje odlučio je da zbija šale i tako ismeje sve one koji ne mogu sebi da priušte da se na kratkim relacijama voze privatnim avionima.

- Očekivao sam ovo pitanje. Da budem iskren, jutros smo razgovarali sa kompanijom koja nam organizuje putovanja i u procesu smo razmatranja da li možemo da putujemo peščanim jahtama – odgogovrio je Galtje uz sarkastični osmeh, a priključio mu se i Mbape.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading