ITALIJANI I TURCI DONOSE U MOZZARTU NAJVEĆE KVOTE NA SVETU Uz pomoć Torina i Galatasaraja možete lakše do mesta u avionu za Katar
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Naročito kladioci kada spoje lepo i korisno, i uz dobitan tiket otputuju na Mundijal da odgledaju utakmicu Brazil - Srbija. Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu".

Ostalo je još 59 mesta u avionu, a da baš vi zauzmete jedno od njih pomažu vam bukmejkeri Mozzarta, koji su spremili dve kvote koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi, na Torino i Galatasaraj. Bikovi dočekuju Leče u okviru Serije A, što je meč koji možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju, dok će Galatasaraj da ugosti Gazijantep.

TORINO - LEČE (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,85

Srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić su lepo započeli sezonu sa Torinom. Iz prva tri kola su osvojili sedam od mogućih devet poena, pošto su savladali Moncu i Kremoneze, a remizirali sa Laciom. Utisak su samo donekle pokvarili u prošlom kolu na gostovanju Atalanti u Bergamu, poraženi su sa 3:1. Danas Torino očekuje lakši zadatak, u goste mu dolazi Leče, tim koji još ne zna za pobedu. Žuto-plavi su izgubili u prva dva kola od Intera i Sasuola, a zatim su remizirali sa Empolijem i Napolijem.

GALATASARAJ - GAZIJANTEP (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,65

Još se Galatasaraj muči da uhvati dobar ritam. Ima posle četiri kola sedam poena, zabeležio je dve pobede, ali još nije igra onako kvalitetna kako se od žuto-crvenih očekuje. Antalija i Umranija su savladani sa po 1:0, istim rezultatom je Galata izgubila od Giresuna, dok je sa Trabzonom u prošlom kolu odigrala 0:0. Sada joj u goste dolazi još uvek neporaženi Gazijantep, koji je posle remija sa Sivasom (1:1) vezao tri trijumfa, nad Ankaragudžuom, Hatajem i Antalijom. Galatasaraj nikada do sada nije izgubio od Gazijantepa u Istanbulu, pobedio ga je 2013. u Kupu Turske i u poslednje dve sezone. Samo su na leto 2020. odigrali pred praznim tribinama zbog pandemije korona virusa 3:3.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

--------------------- Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------------

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading