NASTAVLJA SE SUPERLIGA Može li TSC da iznenadi Zvezdu?
FK Metalac

Crvena zvezda će sutra u 20.00 ugostiti TSC na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli u meč ulaze posle remija u 168. večitom derbiju protiv Partizana 1:1 i kao lideri šampionata sa 19 bodova, dok je tim iz Bačke Topole u prethodnom kolu savladao Radnički iz Kragujevca sa 2:0 i zauzima petu poziciju sa 16 bodova.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE "DELIJE" Oglasila se Crvena zvezda

- Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na domaćem terenu, a mislim da na sto utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki i dobri. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se. Pokušaćemo da što više nametnemo našu igru i tako probamo da dođemo do nekog rezultata - izjavio je Lazetić, a preneo zvanični sajt TSC.

BOMBA U SUPERLIGI TSC doveo pojačanje iz Mančester sitija

Trener vojvođanskog tima poručio je da je cilj njegove ekipe da postigne gol na Marakani jer je prethodna dva meča od Crvene zvezde izgubila identičnim rezultatom 4:0.

- Naravno, kada igramo protiv ekipe kakva je Zvezda, to će u manjoj meri biti moguće. Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu i kreiramo šanse i akcije i da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak - zaključio je Lazetić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading