MOZZART NUDI ČETIRI NAJJAČA KOEFICIJENTA Totenhem, Lacio i Lion jure najveće kvote na svetu
EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT

Mesec bogatog fudbalskog programa se primakao kraju, a pred vama su ove srede tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Premijer lige, Serije A i Lige 1, gde se kriju najveći koeficijenti. Totenhem je jedan od ozbiljnih kandidata za titulu prvaka Engleske i to je dokazao u dosadašnjem toku sezone, pa bi mogao da nastavi u istom stilu i na gostovanju Vest Hemu u gradskom derbiju. Lacio je veliki favorit na gostovanju Sampdoriji, dok će Lion pokušati da iskoristi domaći teren, kvalitet i iskustvo i savlada Okser.

Mečeve sa Luiđi Ferarisa i Grupama stadiona - kao i sve duele šampionata Italije i Francuske - možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se besplatno registrujete.

VEST HEM - TOTENHEM (SREDA, 20.45), DVOJKA 2,10

Poslednjih godina Vest Hem je ozbiljno napredovao u svim takmičenjima. Prošle sezone je odlično igrao u Ligi Evrope, gde je stigao do polufinala. Tim Dejvida Mojesa je tokom leta dobio ozbiljna pojačanja, a s druge strane start nove sezone je neuspešan. Posle tri uvodna poraza prošle nedelje su Čekićari savladali Aston Vilu (1:0). Večeras Vest Hem očekuje gradski derbi sa Totenhemom, koji ima najviše domete. Novo prvenstvo za štićenike Antonija Kontea počelo je bez poraza. U četiri kola Spursi su ostvarili tri pobede i remi, i sa 10 bodova su na trećoj poziciji na tabeli. U prošlom kolu Pevci su savladali Notingem Forest (2:0).

--------------------- Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

-------------------

SAMPDORIJA - LACIO (SREDA, 18.30), DVOJKA 2,00

Sampdorija ima veoma slab početak sezone. Ekipa Marka Đampaola počela je porazom 0:2 kod kuće od Atalante, a potom su napravili podvig i izvuku remi bez golova sa Juventusom,

ali nisu mogli da nadograde taj uspeh. U prošlom kolu Sampdorija je sasvim neočekivano podbacila u Salernu, izgubivši od Salernitane čak sa 4:0 i tako je pala na 18. mesto na tabeli Serije A. Lacio, suprotno svim prognozama, počinje sezonu na veoma visokom nivou. Izabranici Mauricija Sarija bez problema su se nosili sa Bolonjom u prvom kolu, savladavši rivala na svom terenu sa 2:1. U drugom susretu Orlovi su remizirali bez golova sa Torinom, a u prošlom kolu su odigrali jak meč protiv Intera, pobedivši Nerazure kod kuće sa 3:1.

LION - OKSER (SREDA, 19.00), KEC 1,32

Lion je sakupio sedam bodova u tri odigrana kola Lige 1. Sa njima je klub na četvrtom mestu i prestiže nekoliko ekipa koje su odigrale četiri susreta, i taman za tri boda zaostaju za vodećom trojkom. U prvim mečevima sezone Lion je dva puta slavio protiv Ajačija (2:1) i Troe (4:1). Ipak, u trećem okršaju Lion je remizirao sa Remsom (1:1). Okser je samo jedan od klubova koji imaju sedam bodova u džepu. Okser je Ligu 1 počeo sa dva kiksa. Izgubio je od Lila (1:4) i igrao nerešeno sa Anžeom (2:2), da bi u poslednja dva kola trijumfovao. Bio je bolji od Monpeljea (2:1) i Strazbura (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading