NEVIĐENA DRAMA U ITALIJI Trener Napolija ušao u raspravu sa navijačem, bacale se i flaše (VIDEO)
Printscreen

Fjorentina i Napoli odigrali su ne tako zanimljivu utakmicu prethodne večeri na "Artemio Frankiju" koja je završena bez golova, međutim uzbuđenja nije manjkalo "oko terena".

Trener kluba iz Napulja Lučano Spaleti ušao je u sukob sa jednim navijačem Fjorentine koji ga je vređao čitavu utakmicu sa tribina, dok je stajao iza njegove klupe, a temperamentni stručnjak nije to više mogao da trpi i odlučio je da se obračuna s njim "jedan na jedan". 

NISAM IZNENAĐEN Oglasio se Pol Pogba zbog pretnji brata

Spaleti se popeo do ograde na tribinama gde se verbalno sukobio sa pomenutim navijačem, pretio mu prstom, a dok su redari nevoljno posmatrali njihovu raspravu - Spaleti je čak dobio i po glavi.

Navijač je krenuo rukom da udari trenera Napolija, i uspeo je blago da ga zakači prstima, dok je za to vreme neko od navijača bacio i plastičnu flašu u pravcu Spaletija - i pogodio ga. Došli su i igrači Napolija kako bi smirili svog "šefa", a sve se na kraju završilo bez ozbiljnijeg sukoba. 

Evo kako je to izgledalo: 

-Moramo da pričamo o bezobrazluku navijača Fiorentine iza klupe. Ima nekih navijača koji vređaju od početka do kraja utakmice. Pored njih sede i deca i ne smem da ponovim sada šta su sve izgovorili, to je neverovatno... Ne možete da vređate moju majku od 90 godina, pustite je na miru - rekao je besni Spaleti nakon utakmice. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading