SUDIJSKI EKSPERT NEMA DILEMU Partizan morao da završi utakmicu sa igračem manje
FK Partizan

Sudijski ekspert Zdravko Jokić je prilikom gostovanja na TV Arenasport objasnio u kojoj situaciji je Partizan trebalo da ostane sa 10 igrača na meču protiv Radničkog 1923.

Partizan je slavio u Kragujevcu uz dosta muka, golom Bibrasa Natha u 88. minutu.

SUDIJSKI EKSPERT NEMA DILEMU Partizan morao da završi utakmicu sa igračem manje

FK Partizan

 

 

Ipak, nije ni ovaj meč bio bez spornih situacija, a kako ističe poznati sudijski ekspert Zdravko Jokić - ekipa Gordana Petrića trebalo je da meč završi sa desetoricom igrača.

Zdravko Jokić je u studiju TV Arenasport komentarisao sudijske odluke sa mečeva Superlige ovog vikenda, a jedna koju je napravio sudija Srđan Jovanović, stručni konsultant je okarakterisao kao pogrešnu.

Mladi Nemanja Jović je ušao u igru na poluvremenu i posle samo 15 minuta igre dobio žuti karton. A onda je dva minuta kasnije načinio još jedan prekršaj, ali se provukao bez isključenja i crvenog kartona. Jokić kaže da je to bila greška.

Pogledajte gde Srđan stoji. Dakle, iz tog ugla, on ne može da vidi. A ova kamera dobro prikazuje. Ovo je start koji ima intenzitet i ima kontakt. Ali ta kamera je na suprotnoj poziciji od sudije. On nije ubeđen da je bilo kontakta i opredelio se da ne da drugi žuti karton. Međutim, evidentno je da je ovo bio bezobziran start i da je trebalo da da drugi žuti karton. Ali ubeđen sam da on nije mogao dobro da vidi sa one strane da li je bilo kontakta ili ne - rekao je Zdravko Jokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading