ARSENAL NE STAJE Arteta želi premijerligaški duo
EPA-EFE/TIM KEETON

Arsenal nije izgledao ovako organizovano još od ere Arsena Vengera. Proces u koji se upustio Mikel Arteta počinje da daje rezultate, ali u Londonu se ne zadovoljavaju trenutnim stanjem stvari. Sam Arteta je istakao da mu je potrebno još igrača, a uprava je spremna da ispuni te zahteve.

Što se tiče veznog reda fokus je ponovo na Juriju Tilemansu. Činilo se da će ovaj transfer biti realizovao u ranoj fazi prelaznog roka s obzirom na to da je Belgijanac pristao na transfer dok Lester nije imao previše prostora za manevar jer je ušao u poslednju godinu ugovora. Ipak, Lisice su insistirale na iznosu koji Tobdžije smatraju previsokim u datoj situaciji. San piše da je Lester spreman da spusti zahteve i obezbedi sebi prihod jer je u opasnosti da možda izgubi Tilemansa kasnije bez obeštećenja. Cifra koja se sada pominje kreće se oko 40 miliona evra.

Kada je u pitanju pojačanje na bočnim pozicijama najveća želja je Pedro Neto. Mladi ofanzivac ima želju da se preseli na Emirejts, Arsenal je navodno spremio 50 miliona evra ali Vulverhempton je tvrd pregovarač. Kao alternative se pominju Džeremi Pina i Vilfred Zaha.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading