FSS u Backoj Topoli donirao opremu za 17 fudbalskih klubova
FSS

Na red su došli klubovi sa teritorije opštinskog saveza Bačka Topola-Mali Iđoš.

Tim povodom delegacija, koju su činili zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, posetila je danas Bačku Topolu i u prostorijama Akademije TSC uručila sportsku opremu predstavnicima 17 fudbalskih kolektiva.

"Želim da pozdravim čelnike Fudbalskog saveza Srbije, kao i predstavnike FS Vojvodine i da im se zahvalim na poklonima. Ovaj divan gest mnogo će značiti našoj maloj sredini i doprineće razvoju fudbala na teritoriji opštinskog saveza koji je srpskom fudbalu podario veliki broj prvoligaških fudbalera i državnih reprezentativaca", izjavio je predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Bačka Topola-Mali Iđoš Petar Tadić, a preneo zvanični sajt FS Srbije.

Zamenik predsednika FS S Nenad Bejković izjavio je da zna koliko malim fudbalskim sredinama znači pomoć.

"Uvek se osećam prijatno u Bačkoj Topoli i čast mi je i zadovoljstvo da sam ponovo u društvu ovih divnih ljudi. Odrastao sam u maloj sredini i znam koliko će vam značiti sportska oprema koju smo vam doneli. Svestan sam da to nije ništa posebno, ali klubovima koji su baza srpskog fudbala može da bude od velike koristi", izjavio je Bjeković. Sportsku opremu dobili su sledeći klubovi: Tomislavci, Pobeda, Sloboda Stara Moravica, Slavija Novo Orahovo, Proleter Njegoševo, Edšeg Mali Iđoš, Olimpija Gunaroš, Sokolac Bački Sokolac, Solunac Jerković Karađorđevo, Panonija IM Topola, TSC (pioniri), Jadran Feketić, Bačka Pačir, Bajša, Njegoš Lovćenac, TSC i ŽFK TSC Kanjiža.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading