UMREĆEŠ, KAO I TVOJA PORODICA, ZAVRŠIĆEŠ U NAJGORIM MUKAMA Jezive poruke koje su uznemirile Premijer ligu
AP Photo/Jon Super

Kristal Palas je sve iznenadio remijem sa Liverpulom na Enfild Rouda, a defanzivac gostujuće ekipe Joakim Andreson se na društevnim mrežama našao na meti navijača, koji su njemu i njegovoj porodici pretili smrću.

Razlog leži u tome što je fudbaler kluba iz Londona isprovocirao napadača Liverpula Darvina Nunjeza, koji je zatim dobio crveni karton.   

- Dobio sam oko 300-400 ovakvih poruka posle meča. Razmem da navijate za svoj tim, ali morate da pokažete poštovanje i da prestanete da se ponašate ovako na društvenim mrežama - istakao je Andersen.

Defanzivac Kristal Palasa ispričao je kakav tip poruka je dobio, napominjući da se posle takvih stvari nije osećao lagodnim.

- Ovo su samo neke od poruka koje sam dobio od navijača Liverpula: "Je*i se, ubiću te i tebe i tvoju porodicu. Vidimo se sutra, umrećeš". "Vičeš, guraš i provociraš nekoga, a onda padaš na zemlju kao patetična devojčica. Praviš se da si jak, a onda se prevrćeš na zemlji kao mali pacov". "Nadam se da će te i ti i tvoja porodica živeti u mukama i bolovima", "Zaslužuješ da ti vilica bude slomljena, "Nadam se da će neko da ti polomi mnogu i da ćeš završiti sezonu - zaključio je Anderson.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading