KAPA DOLE, MIHO Mihajlović poslao poruku pretučenom navijaču (VIDEO)
EPA

Trener Bolonje Siniša Mihajlović poželeo je brz oporavak pretučenom navijaču ovog kluba.

Davide Fererio je 20-godišnjak koji strastveno podržava Bolonju i koji je u četvrtak uveče pretučen oko 21 sat dok je bio na odmoru u Krotoneu

Doživeo je teške povrede intubiran je i lekari mu se bore za život, pošto ga je napadač, navodno zbog devojke udario prvo kolenom u stomak, a onda mu zadao više udaraca u glavu.

U trenutku kad je policija stigla na lice mesta, Fererio je već umirao, a Mihajlović je čuo je čuo za ovaj strašan slučaj.

- Pokušala sam da mu pustim i pesme navijača Bolonje, uzvike sa stadiona, a on u ovim momentima može da komunicira samo otkucajima srca - rekla je Fererova majka, tražeći od Bolonje neku vrstu poruke kao i od navijača

Pošto je i Miha u prethodne tri godine vodio borbu za svoj život protiv leukemije, saosećao je sa navijačem svog kluba i snimio video namenjen Davideu.

- Zdravo Davide, nažalost znam šta ti se desilo i veoma mi je žao. U životu često srećemo glupe i nasilne ljude koji misle da sve mogu da reše silom, ali život ne funkcioniše tako baš uvek. Znam da si veliki navijač Bolonje i svi navijamo za tebe. Nadamo se da ćeš se uskoro probuditi, a ovu poruku možeš da čuješ i dok spavaš. Ubeđen sam da ćeš biti dobro i da ćeš, kada se oporaviš, biti moj gost u trening centru Kasteldebole da vidiš trening, radiš šta želiš. Pokušaj da se što pre probudiš, pa da možemo da se vidimo i zabavimo. Ćao Davide i srećno - poručio je Mihajlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading