NOVE INFORMACIJE U VEZI SMS-A Srbin u Mančesteru za 50 miliona evra? Nema šanse
EPA/Fabio Frustaci

Sergej Milinković-Savić je na meti Mančester junajteda, ali još uvek nema zvaničnih ponuda. Mateja Kežman je bio u Rimu i razgovarao je sa čelnicima Lacija, sada se čeka reakcija engleskog kluba. 

Tim Erika ten Haga demoliran je u subotu uveče, Brentford im je održao čast fudbala (4:0) i bio je to samo još jedan pokazatelj da su pojačanja neophodna. Pored Srbina spominje se i Frenki de Jong, a pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano pričao je baš o srpskom reprezentativcu. 

-Od Juventusa nema ništa u ovom trenutku, već je potrešio dosta novca i fokus im je na neke druge pozcije. Verovatno će dovesti Depaja, ne gledaju Sergeja. Pratio bih znatno više situaciju sa Mančesterom. Junajtedu su neophodna bar tri-četiri pojačanja, posebno u veznom redu. Ono što znam sigurno jeste da još uvek nema ponude na stolu Lacija - rekao je Romano. 

KATASTROFA JUNAJTEDA Jedan detalj otkrio u kakvom su odnosu Ronaldo i trener Ten Hag (VIDEO)

NOVE INFORMACIJE U VEZI SMS-A Srbin u Mančesteru za 50 miliona evra? Nema šanse

EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

 

Nije novost da "crveni đavoli" žele srpskog veznog igrača. I u prethodnim prelaznim rokovima se spominjao mogući dolazak, mada sada deluje da je situacija drugačija. Klub je u velikim problemima, neopdhodna je "sveža krv". Britanski mediji pisali su da je već spremna ponuda od oko 50 miliona evra.

-Ljudi u Laciju su opušteni, predsednik Lotito najbolje igrače prodaje samo za neke lude cifre i sigurno ga neće dati ispod 70-75 miliona evra. Čitao sam o tih 40-50 miliona i mogu da kažem da nema šanse da će Sergej biti prodat za tako mali novac - zaključio je Romano. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading