OVO JE ČIST BEZOBRAZLUK Čuvena Irska legenda optužila Mitrovića za simulaciju (VIDEO)
FC Fulham

Endi Taunsend je od 1990. do 1993. godine nosio dres Čelsija i bio je jedan od igrača koji su dugo igrali u Premijer ligi. 

Mitrović je postigao dva pogotka (jedan je oduševio i komentatora), a sada je doživeo da ga posle partije u kojoj je postigao dva pogotka, kritikuju. 

"Video sam da je Van Dajk rekao sudiji ‘nema šanse‘. Po mom mišljenju, utisak je da je Mitrović prelako pao", rekao je Taunsend za "Talksport".

Naime, Mitrović je izborio penal koji je kasnije sam realizovao, ali to nije ubedilo Taunsenda.

-Da li je Van Dajk zakačio Mitrovića, nisam siguran, ali svakako je loše bio postavljen. Ipak, nisam video mnogo kontakta i ako je to slučaj, onda penal ne sme da bude suđen - dodao je Englez.

KAPITEN FULAMA ODAO PRIZNANJE SRBINU Mitrović je prava životinja i ponovo je to pokazao

Zatim je otišao i korak dalje.

-Meni je izgledalo kao iscenirano, kao da se bacio. Nije ga dotakao. Sudija je trebalo da pogleda usporeni snimak na monitoru. Ako je bilo ozbiljne sumnje – jednostavno je morao - kazao je bivši fudbaler Astona Vile i Midlsbroa.

-Voleo bih kada bismo mogli da čujemo razgovore između sudija. Trebalo bi to da učine. Niko nije imao pojma šta se dešava na terenu i zbog toga bi trebalo to uvesti - zaključio je Tauzend.

Na snimku se može videti da je njegova sumnja neosnovana i netačna. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading