"LEVA" UČINIO ISTO ŠTO I RONALDINJO Prvo pozdravio publiku na katalonskom jeziku, a onda usledilo tradicionalno žongliranje (VIDEO)
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Stigao je konačno - Robert Levandovski je posle višemesečne transfer sage potpisao za Barselonu, a sada je napokon predstavljen i pred navijačima na kultnom "Nou Kampu"!

I to ne samo da je predstavljen, nego je poljski golgeter napravio i svojevrsni omaž legendarnom Ronaldinju!

Levandovski je stigao u Barselonu u transferu vrednom 45.000.000 evra uz mogućnost bonusa od još 5.000.000 evra. Dugo se pričalo hoće li ga Bajern Minhen pustiti posle devet godina u klubu, ali to se na kraju dogodilo. No, malo ko je očekivao da će "Nou Kamp" doživeti takvu erupciju oduševljenja kao posle sjajnog poteza Levandovskog.

Kao što je običaj na predstavljanju pred navijačima, Levandovski se prvo obratio publici i čak je nekoliko pozdrava poslao na katalonskom jeziku. A onda je usledilo tradicionalno žongliranje.

Levandovski je uzeo loptu i počeo da je pimpla, da bi ju je potom podigao na glavu. Nakon što ju je primirio na čelu, "Leva" ju je potom i poljubio, baš onako kako je to učinio Ronaldinjo na svom predstavljanju u Barsi 2003. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading