PODMEĆU KLIPOVE I TOČKOVE Barselona stala na žulj Mančester sitiju i Pari Sen Žermenu: Biće sve gore
EPA/ ALBERTO ESTEVEZ

Pari Sen Žermen je nedavno "prijavio" Barselonu zbog skupocenih transfera za koje nemaju novac (između ostalog doveli su Roberta Levandovskog), pre toga je La Liga "ratovala" sa njima zbog dovođenja Mesija, međutim izgleda da je sve počelo još pre nekoliko godina...

Ovi veliki klubovi se ne podnose i pokušavaju da jedni drugima "podmeću klipove u točkove", a najdalje je otišla Barselona kada je pre dve godine pokušala da okrene UEFA protiv Pari Sen Žermena!

PODMEĆU KLIPOVE I TOČKOVE Barselona stala na žulj Mančester sitiju i Pari Sen Žermenu: Biće sve gore

EPA-EFE/YOAN VALAT

 

Poznati sportski sajt "Atletik" objavio je neverovatno saznanje - jedan zvaničnik Barselone je pokušao da PODMITI zaposlenog u UEFA kako bi se istražilo finansijsko poslovanje Pari Sen Žermena. Barselona je optužila PSŽ da su prekršili finansijski fer-plej i nadali su se da će u razgovoru sa zvaničnikom UEFA "pogurati" čitav proces, međutim nisu se nadali da će im se to vratiti kao bumerang.

"Postoji li neko u važem sektoru za finansijski fer-plej kome bismo mogli da platimo?", navodno je glasilo pitanje zvaničnika Barselone upućeno zaposlenom u UEFA, navodi se u knjizi Simona Kupera.

Nije samo Barselona tada pokušala da "stane na žulj" samo Pari Sen Žermenu, nego i Mančester sitiju. Na kraju, ova dva kluba su prošla bez većih sankcija i nastavili su da troše u nedogled, ali sada je i Barselona u sličnom problemu pošto su nakon velikih finansijskih problema počeli da se zadužuju i prodaju prava kako bi "stvorili" novac.

Nema sumnje da će ovo dovesti samo do još većeg razdora između ovih klubova i da ćemo u narednim mesecima videti još mnogo sličnih situacija gde jedni druge "sabotiraju".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading