HIT Nižerazredni fudbalski klub iznenadio opremom, OVAKVE DRESOVE nemaju ni Junajted ni Liverpul!
Printscreen/Instagram

 

Nižerazredni Bidejl, klub koji se takmiči u engleskoj beton ligi, već godinama je u centru svetske javnosti ali ne zbog rezultata, već zbog dresova koji su najblaže rečeno neobični.

HIT Nižerazredni fudbalski klub iznenadio opremom, OVAKVE DRESOVE nemaju ni Junajted ni Liverpul!

Profimedia

 

Pred start nove sezone prikazali su još jedan komplet koji promoviše britansku hranu. Na dresovima igrača nalaze se kobasice, dok golman ima „obučeno“ mešano povrće, a svi zajedno nose zelene čarape, kao najklasičniji primer bašte. Tako je nastavljen neobičan trend šokantne opreme započet pre nekoliko godina, koji je pokrenuo sponzor kluba, budući da mu je osnovna delatnost prerada mesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bedale AFC (@bedaleafc)

Providni komplet pun pogodak

Prošle sezone Bidejl je otišao korak dalje, pa je posle kobasica igrao u potpuno providnim dresovima sa strelicama koje pokazuju na međunožje, zbog čega su izgledali kao da igraju u kesama. Ipak, imali su dobar razlog što su odabrali takvu garnituru, jer su ispunili zacrtani cilj da ukažu na probleme sa kojima se susreću muškarci. Strelice na prednjoj i zadnjoj strani majica i šortseva ukazivale su na odgovarajuće područje u predelu međunožja sa ciljem podsticanja muškaraca na redovne preglede prostate kako bi se sprečio nastanak ili na vreme otkrio karcinom.

Oni su prethodnih sezona već šokirali javnost garniturama koje su često nazivali i bizarnim. Tako su imali dresove sa kobasicama umočenim u majonez uz grašak na rukavima, ali i hot-dogove sa kečapom i senfom po sredini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bedale AFC (@bedaleafc)

Sa motom „izgleda šašavo, ali daje rezultate“, nastavljaju i ove sezone, jer će pet funti od prodaje svakog dresa, kao i prethodnih godina, dati u humanitarne svrhe.

Predsednik Bidejla Martin Kumbs istakao je da se dresovi prodaju kao alva.

- Preplavljeni smo zahtevima za naše dresove, a kao i svake godine, po pet funti od svakog kompleta biće prosleđeno u humanitarne svrhe - rekao je čelnik kluba čiji su se dresovi prošle godine prodavali po 80 funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bedale AFC (@bedaleafc)

I sponzor i idejni tvorac neobičnih dresova zadovoljno trlja ruke.

- Ono što je počelo kao običan zanimljivi dres sa kobasicama preraslo je u ogromnu nezaustavljivu silu - poručio je suvlasnik fabrike za proizvodnju i preradu mesa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading