KAKAV PREOKRET Filip Kostić ponovo na radaru Juventusa, a Ajntraht se nada da će produžiti ugovor
Tanjug/Ap

Srpski reprezentativac Filip Kostić ponovo je na radaru Juventusa, prenose italijanski mediji. Iako je delovalo da od dolaska levog beka u Torino nema ništa, došlo je do novog preokreta, a Stara dama rešenija je nego ikada da angažuje momka iz Kragujevca. 

Delovalo je da Vest Hem finišira posao. Ajntraht se i dalje nada da će Srbin produžiti ugovor. Ipak, čitavu situaciju sada je dodatno zakomplikovao Juventus. Stara dama je spremna da ispuni sve uslove Filipa Kostića kako bi on došao u Torino, ali problem predstavlja rešenost Frankfurta da ga ne proda. 

Navodno su iz torinskog kluba kontaktirali Kostićevog agenta Alesandra Lućija da se raspitaju kako idu stvari sa transferom u Vest Hem. Naime, Stara dama je spremna da sačeka rasplet situacije sa klubom iz Londona i ukoliko ne dođe do dogovora, a sve su prilike da neće, ekspresno reaguje i dovede Kostića. 

Ipak, problem bi mogao da napravi Ajntraht po ko zna koji put. Nemci su i prethodne sezone bili "spremni da prodaju" Kostića, ali kada je došlo do zvaničnih ponuda nijednu nisu prihvatili. Čini se da je i ovog leta slična situacija te da žele da ga zadrže u Frankfurtu i sa njim zaigraju Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading