BIĆE KAJANJA Mančester siti se ovog leta odrekao Gabrijela Žesusa: Brazilac spreman da se osveti
Tanjug/Ap

Mančester siti se ovog leta odrekao Gabrijela Žesusa pošto je Pep Gvardiola dobio na poklon Erlinga Holanda, međutim kako Brazilac igra tokom pripremnog perioda u dresu Arsenala - biće kajanja...

Gabrijel Žesus je postigao čak sedam golova za Arsenal uoči starta nove sezone, a samo na današnjem meču protiv Sevilje na prijateljskom Emirejts kupu - upisao je het-trik. "Tobdžije" su razbile Sevilju 6:0, a Brazilac je pokazao da je spreman da se osveti Sitiju što su ga otpisali...

Već do 20. minuta bilo je 4:0 za Arsenal pošto su se po dvaput upisali Saka i Žesus, da bi Brazilac u 77. minutu, dva pred odlazak na klupu, kompletirao het-trik.

Konačan rezultat u 87. minutu postavio je Enketija, fudbaler koji će biti njegova rezerva ove sezone.

Žesus je inače plaćen 52 miliona evra i Mikel Arteta ga vidi kao važan deo slagalice "tobdžija", a i njegov doskorašnji saigrač iz Sitija se takođe lepo uklopio. Zinčenko je već preuzeo ulogu startera, dok Fabija Vijeiru, koga je Arsenal doveo iz Porta, nismo do sada videli na terenu.

Videćemo da li je ovo samo početna faza tokom priprema ili od Arsenala ove sezone možemo više da očekujemo, da konačno dođu do mesta koje vodi u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading