ČUVENI NEMAČKI GOLMAN U CENTRU SKANDALA Motornom testerom napravio veliku štetu, komšija prijavio slučaj policiji
Foto: Printscreen

Čuveni nemački golman Jens Leman dospeo je u središte skandala u Nemačkoj pošto je sa motornom testerom upao na komšijski posed i tamo napravio veliku štetu.

Nemački tabloid "Bild", koji je nedavno pisao i o skandalu još jednog golmana Manuela Nojera, prenosi da je Leman sada u problemima sa zakonom, pošto je njegov komšija uspeo sve da snimi i prijavio je policiji čitav slučaj, a očigledno i uvek zainteresovanim medijima.

Na snimku koji su zabeležile kamere vidi se kako je Leman, sa motornom testerom u rukama, uspeo da odseče jedan deo krova na vikendici svog komšije na jezeru Starnberg.

Razlog? Taj deo krova mu je navodno zaklanjao pogled u vili koju je kupio za pet miliona evra. Pošto nije uspela komšijska molba, Leman je odlučio da sam reši problem tako da je upao na vikendicu i jednostavno odsekao delove krova koji su mu toliko išli na živce...

Da je bio spreman za "operaciju" govori i to da je presekao i kablove nadzorne kamere, ali nije znao da imaju i baterije u sebi koje su upravo za takve slučajeve.

Komšija ga je prepoznao na snimku i odmah je obavestio policiju.

Jens Leman inače ima 52 godine, a u penziji je više od decenije. Najviše se pamti po nastupima u Arsenalu, za koji je igrao u finalu Lige šampiona 2006. godine protiv Barselone (i dobio crveni karton), dok je nastupao jpš za Dortmund, Milan, Šalke, Štutgart i Esen.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading