NE MOŽE BEZ SVOJE EKIPE Igrači Bolonje doživeli prijatno iznenađenje ono što je Miha uradio, oduševilo je sve
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Igrači Bolonje doživeli su ovog ponedeljka prijatno iznenađenje - na treningu ih je posetio Siniša Mihajlović! 

Srpski trener se ponovo nalazi u bolnici obzirom da ponovo mora da se bori sa leukemijom, koja mu je prvobitno dijagnostikovana 2019. godine. Prvu bitku je dobio, ali se bolest, nažalost, vratila. To nije sprečilo Mihajlovića da pred novu sezonu poseti fudbalere i pokaže da ne može bez svoje ekipe.

Italijanski mediji danas pišu da je Mihajlović stigao prepodne u trening  centar Kasteldebole. Zadržao se oko pola sata i u prijatnom razgovoru sa fudbalerima proveo vreme koje će im sigurno dati novu motivaciju pred nastavak priprema za sezonu.

MIHINA SUPRUGA SVE OTKRILA Evo u kakvom stanju je sada Mihajlović (FOTO)

Želja mu je da kao i 2019. godine vodi ekipu u prvom kolu Serije A, a u predstojećoj takmičarskoj godini Bolonja će prvi meč odigrati 14. avgusta na gostovanju Laciju. Mihajlović je branio boje tog kluba čak šest godina tokom igračke karijere, a u Italiji je igrao i za Sampdoriju, Romu i Inter.

Nekadašnji prvak Evrope sa Crvenom zvezdom po drugi put u karijeri trenira Bolonju, a u ovom klubu uživa veliko poštovanje. Tako su igrači tima koji vodi prethodni put išli u posetu njemu, dok ih je on gledao sa bolničkog prozora, nekoliko dana pre nego što će ga lekari pustiti kući.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading