BUKMEJKERI MOZZARTA NUDE TRI PROMO KOEFICIJENTA Kopenhagen, Hajduk i Lokomotiva Moskva jure najveće kvote na svetu
Mozzart

Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za utakmice iz Danske, Hrvatske i Rusije. 

Promo kvote su jedinica na Kopenhagen, koja u odbranu trona kreće protiv Horsensa. Takođe, dvojka na splitski Hajduk u sudaru sa Istrom, odnosno jedinica na moskovsku Lokomotivu protiv Nižnjeg Novogoroda.

KOPENHAGEN - HORSENS (NEDELJA, 16.00), KEC 1,42

Kopenhagen je naoštren na start sezone u kojoj brani titulu šampiona Danske. Briljirao je u prijateljskim utakmicama, deklasiravši Fajenord sa čak 7:0, a Klub Briž 4:2. Lavovi nastavljaju sa Jesom Torupom na klupi, pošto Norvežanin ima poverenje i poštovanje od strane uprave i navijača, jer je prošle godine vratio pehar prvaka na Parken. Tokom letnje pauze Kopenhagen nije odmarao, te se može reći da ima još jači tim nego lani. Horsens je novajlija i nije mnogo menjao kadar, mada će pokušati da ide na kartu samopuzdanja stečenog u drugoj ligi, gde je bio gazda. Horsens spada u red prilično "divljih" ekipa, koje igraju na gol više, ali kvalitet domaćina bi ovde trebalo da napravi razliku.

BRĐANIMA NEĆE BITI LAKO Poznati potencijalni rivali Čukaričkog i Radničkog u 3. kolu kvalifikacija Lige konferencija

ISTRA - HAJDUK (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 1,55

Pet godina zaredom Istra sezone u najjačem hrvatskom društvu završava na pretposlednjem 9. mestu. Poslednju utakmicu u sezoni odigrala je protiv Slaven Belupa, kojeg su pred domaćom publikom savladali sa 3:1, ali to ne menja činjenicu da su zeleno-žuti primili 67 golova u 36 utakmica, što ih stavlja na treće mesto u ligi po broju primljenih golova. U novu kampanju kreću protiv Hajduka, koji ima šampionske aspiracije pošto skoro da je uspeo da osvoji pehar prvaka u minuloj kampanji. Ukupan učinak Splićana bio je besprekoran, a njihova odbrana je bila čvrsta kao zid, primivši samo 31 gol u 36 duela. Poslednji susret sa Istrom završen je pobedom Bilih od 3:1, a Hajduk je slavio i u pet od proteklih šest dvoboja sa Puljanima.

LOKOMOTIVA MOSKVA - NIŽNJI NOVGOROD (NEDELJA, 16.30), KEC 1,80

Lokomotiva je prošle sezone zabeležila 13 pobeda i devet nerešenih duela, što joj je donelo 48 bodova i šesto mesto na tabeli. Na kraju kampanje ekipa je posrnula u meču sa Krilima, dok u kontrolnim mečevima Železničari nisu izgubili. Pobedili su Veles (2:1) i Fakel (4:2), pa je usledio remi sa Dinamom (3:3). Treba napomenuti da je 1. jula u tim došao novi trener, a to je Nemac Jozef Cinbauer. Nižnji Novgorod je prošle sezone ostvario osam pobeda i devet remija, osvojio 33 boda i zauzeo 11. mesto na tabeli. Na kraju turnira, gosti su obradovali navijače i uspeli da savladaju šampiona Zenit (1:0), a sredinom juna na poziciju stratega postavljen je Mihail Galaktionov, pod čijim vođstvom je tim pobedio Akron (1:0) u poslednjem meču.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading