OD PRELASKA NA MARAKANU NEMA NIŠTA Rumuni traže mnogo za svog reprezentativca
Foto: Printscreen

Crvena zvezda tokom čitavog leta traži napadača i do sada se klub dovodio u vezu sa brojnim igračima, a poslednje na tom spisku je Jovan Marković (21). Reprezentativac Rumunije i momak rođen u Beogradu pojavio se kao opcija prethodnih dana, ali je sada jasno da od njegovog angažovanja neće biti ništa!

Bio je spreman srpski šampion da izdvoji milion evra i procente za usluge mladog napadača, ali je Univerzitatea iz Krajove tražila daleko više... Rumunski mediji pišu o čak 3.000.000 evra.

To bi bio rekordan transfer u klupskoj istoriji Crvene zvezde, a sportski sektor je procenio da i pored neospornog talenta igrač nije vredan tolikog ulaganja. Iako je jasno da je Marković talentovan, što pokazuju i 13 ligaških golova iz prethodne sezone, klub nije bio spreman da upravo rođeni Beograđanin postane najskuplja akvizicija u klupskoj istoriji.

OD PRELASKA NA MARAKANU NEMA NIŠTA Rumuni traže mnogo za svog reprezentativca

FK Crvena zvezda

 

Zbog toga je jasno da se novopečeni reprezentativac Rumunije neće vratiti u Beograd, a potraga crveno-belih za napadačem će se nastaviti. Već nekoliko nedelja traje potraga, a do sada je nekoliko imena bilo u prvom planu i postepeno ispadalo iz njega.

Možda i najbliži je bio Aleksandar Pešić, koji bi se vratio u klub nakon nekoliko sezona, ali je on šokirao javnost u Srbiji izjavom da nije dovoljno dobar. Pored njega, pričalo se o Mateu Kasijeri koji je potpisao za Zenit, Samati iz Fenerbahčea, Andražu Šporaru koji nije zainteresovan... Najduže je trajala saga oko Artema Dzjube, još jednog veoma zvučnog imena koje su crveno-beli želeli u svojim redovima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading