ODBIO PONUDU MANČESTERA Holandski fudbaler ostaje u Barseloni zbog "sportskih i ličnih razloga" (FOTO)
Tanjug/Ap

 

Holandski fudbalski reprezentativac Frenki de Jong odbio je da karijeru nastavi u Mančester junajtedu..

 

 

Novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag insistirao je na dolasku De Jonga u klub sa "Old traforda", ali španski mediji navode da je holandski fudbaler odlučio da ostane u Barseloni zbog "sportskih i ličnih razloga".

Britanski mediji navode da su čelnici Mančester junajteda odlučili da pokušaju da angažuju fudbalera Ajaksa Lisandra Martineza, igrača Pari Sen Žermena Leandra Paredesa i člana Milana Fikaja Tomorija.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano tvrdi da je Ajaks odbio prvu ponudu Mančester junajteda od 50 miliona evra za Lisandra Martineza. On navodi da čelnici Ajaksa očekuju da razgovori budu nastavljeni, ali Mančester junajteda mora da pošalje novu ponudu za argentinskog fudbalera, koji je član Ajaksa od 2019. godine.

 

Tomori (24) je prošle godine stigao u Milan, a pre toga je igrao za Čelsi, Brajton, Hal i Derbi. Međutim, engleski reprezentativac ne želi da se vrati u Premijer ligu.

Mančester junajted će pokušati da angažuje i Paredesa, ali čelnici Pari Sen Žermena ne želi da puste argentinskog fudbalera za manje od 35 miliona evra.

Britanski mediji podsećaju da se Mančester junajted nalazi na pripremama na Tajlandu, ali bez najboljeg igrača Kristijana Ronalda, koji želi da što pre napusti "crvene đavole".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading