TRANSFERI 13. JUN Potpis na "Marakani", Partizan našao pojačanje u Portugalu, potvrđena bomba od 100 miliona
EPA

23.00 -  Poštovani čitaoci to bi bilo sve za danas. Fudbalska vest dana na transfer pijaci je svakako prelazak Darvina Nunjeza iz Benfike u Liverpul za čak 100 miliona evra, čime je postao najskuplji igrač u istoriji "redsa". Budite i sutra uz nas kako biste ispratili još jedan dan na transfer tržištu. Do tada, laku noć!

22.38 - Srbin u Berlinu

Srpski fudbaler Miloš Pantović novi je član Union Berlina, potvrdio je nemački klub.

 

 

Pantović u Berlin dolazi iz Bohuma. U prethodnoj sezoni je odigrao 28 mečeva u Bundesligi, postigao četiri gola i zabeležio tri asistencije.

22.06 - Rišarlison odbio Arsenal

Napadač Evertona Rišarlison navodno je odbio da pređe u Arsenal, jer se plaši da će pasti u drugi plan ako bude igrao za "tobdžije".

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

Tanjug/Ap

 

Ali, Everton svakako želi da ga proda jer dve godine pre isteka ugovora može da zaradi ozbiljan novac na Brazilcu.

21.43 - Matić sutra potpisuje

Iako je bilo informacija da će danas staviti paraf na jednogodišnju saradnju, Nemanja Matić će ipak sutra potpisati ugovor sa Romom.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA-EFE/ANGELO CARCONI

 

Tokom dana je uspešno prošao lekarske preglede.

21.14 - Veghorst se seli u Tursku

Vut Veghorst ne želi da igra u Čempionšipu, pa je izvesno da će napustiti Barnli.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA-EFE/FILIP SINGER

 

Ugovor mu dozvoljava da ode na pozajmicu u klub koji ne mora ništa da plati Barnliju, a holandski golgeter nalazi se na samom čelu liste želja Bešiktaša. Ima ponudu da zarađuje 2.700.000 evra po sezoni, a odluku o budućnosti doneće najkasnije do srede, piše pouzdani holandski Voetbal International.

20.24 - Mata se vraća u Španiju

Bivši španski fudbalski reprezentativac Huan Mata dobio je ponude Sevilje, Betisa i Sosijedada, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

Mata (34) je trenutno bez kluba, pošto mu je nedavno istekao ugovor sa Mančester junajtedom. Španski mediji navode da je iskusni fudbaler odlučio da se vrati u domovinu, a dobio je ponude nekoliko klubova iz La Lige.

19.30 - Ivan Ilić na meti Španaca

Za srpskog fudbalera Ivana Ilića koji nastupa za Veronu zainteresovani su Sevilja i Atletiko Madrid.

18.55 - Nemanja Matić je stigao u Rim

Srpski fudbaler Nemanja Matić doputovao je u glavni grad Italije, na ozvaničenje transfera u Romu.

 

 

Matić će se obavezati na jednogodišnju vernost "vučici", uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu takmičarsku godinu u slučaju da odigra 50 odsto utakmica. Srbin će u Romi imati godišnju platu od 3,5 miliona evra neto uz bonuse u zavisnosti od lčičnih i timskih uspeha.

18.27 - Bajern obavio veliki posao

Holandski vezista Rajan Gravenberh potpisao je ugovor sa Bajern Minhenom do 2027. godine.

 

 

Gravenberh u Bajern dolazi iz Ajaksa, a "kopljanici" će od nemačkog giganta dobiti 18.500.000 evra fiksno, a ukupno obeštećenja ako se ostvare bonusi iznosiće 24.000.000.

17.43 - Rajković napušta Rems? 

Golman Remsa i srpski reprezentativac Predrag Rajković mogao bi da napusti francuski klub u letnjem prelaznom roku, prenosi francuski sportski list "Ekip".

Rajković ima ugovor sa Remsom do juna naredne godine, a francuski mediji navode da srpski golman ima usmeni dogovor sa klubom da promeni sredinu uz adekvatno obeštećenje.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA/Yohan Valat

 

17.34 - Tinejdžer novo pojačanje Arsenala

Tinejdžer iz Sao Paula Markinjos (19) karijeru će nastaviti u Arsenalu, to je zvanično potvrdio londonski klub. 

Reč je o igraču koji igra na poziciji desnog krila.

 

 

Arsenal je na Markinjosa potrošio 3.500.000 evra.

17.27 - Veliko pojačanje stiglo u Bačku Topolu

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole predstavio je novo pojačanje za narednu sezonu. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde Miloš Cvetković (32) stigao je na TSC Arenu i zadužio dres ekipe sa severa Srbije.

 

 

Cvetković je prethodnu sezonu proveo u ekipi Mladosti iz Lučana sa kojom mu je istekao ugovor i kao slobodan igrač stiže u Bačku Topolu. Iza sebe ima sjajnu godinu jer je na 28 utakmica postigao dva gola i upisao čak devet asistencija.

16.54 - Siti doveo Halanda, pa krenuo po još pojačanja

Kako pišu Britanci, Mančester siti bi nakon Erlinga Halanda mogao da dovede reprezentativca Engleske Kalvina Filipsa iz Lidsa.

Navodno, radi se o cifri od preko 70.000.000 evra. 

 

 

16.36 - Čuka nastavlja da se pojačava

Čukarički je uspeo da pobedi veliki broj klubova i u svoje redove dovede Stefana Tomovića iz Proletera sa kojim će uskoro biti potpisana saradnja na četiri godine.

15.42 - Potpis na "Marakani"

Fudbalski klub Crvena zvezda završio je ovog ponedeljka još jedan veliki posao.

Više o tome OVDE.

15.28 - Oproštaj od Reala nakon 15 godina

Brazilac Marselone napustio je ovog ponedeljka Real Madrid u suzama. Nakon 15 godina defanzivac se oprostio od "kraljevića".

 

 

Kako se može čuti, njegova naredna destinacija mogao bi da bude Fenerbahče.

14.40 - Rajković na prodaju!

Prošle su tri godine otkako je Predrag Rajković došao u Rems, a po svemu sudeći tu će biti i stavljena tačka na njihovu saradnju.

Srpski reprezentativac ovog leta ulazi u poslednjih godinu dana ugovora sa francuskim klubom, te dve strane imaju usmeni dogovor da Rajković bude prodat, ako stigne ponuda koja zadovoljava i klub i igrača, piše list Lekip.

14.20 - Luk de Jong na korak od egzotičnog angažmana

Fudbaler Sevilje Luk de Jong, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Barseloni, mogao bi karijeru da nastavi u meksičkom prvoligašu Toluki, prenose španski mediji.

De Jong (31) je prošle sezone odigrao 29 mečeva za Barselonu i postigao je devet golova, ali katalonski klub nije želeo da otkupi njegov ugovor od Sevilje.

13.44 - Rišairlson blizu Totenhema

Sve su jače glasine da će Brazilac iz Evertona uskoro obući dres Totenhema. Ponuda je oko 50 miliona funti, a navodno "karamele" žele još novca, ali ne bi trebalo da bude problema da se ovaj trasnfer završi.

13.15 - BUM! Pogba ima novi klub

Kako javljaju engleski i italijanski mediji Pol Pogba se dogovorio sa Juventusom i koliko do kraja dana biće predstavljen kao novi igrač "stare dame".

Posle (ne)uspešne misije u Mančester junajtedu, Francuz se vraća kao slobodan igrač.

 

 

13.10 - Borusija se oprostila od Halanda

Kraj lepe saradnje! Evo kako su se iz Borusije oprostili od Erlinga Halanda:

 

 

12.45 - Di Marija ne ide u Juventus?

Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena, argentinski reprezentativac Anhel di Marija, prekinuo je pregovore sa Juventusom, prenosi "Skaj sport". Di Marija ima ugovor sa francuskim klubom do 30. juna, a PSŽ je nedavno objavio da neće da produži ugovor sa argentinskim fudbalerom. Italijanski mediji prenose da je Di Marija sve dalje od potpisivanja ugovora sa Juventusom, a navodno su pregovori prekinuti, jer Argentinac još nije doneo konačnu odluku gde će da nastavi karijeru.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA-EFE/ERNSTO RYAN

 

 

12.27 - Levandovski se dogovorio?

Robert Levandovski dogovorio je trogodišnji ugovor sa Barselonom, a u katalonskom klubu trebalo bi da zarađuje devet miliona evra po sezoni, prenose španski "Mundo deportivo". Španski list ističe da Levandovski nije promenio svoj stav i ponovio je želju da nastavi karijeru u Barseloni.

Međutim, da bi došlo do realizacije transfera, Barselona prvo mora da sredi svoje finansijske probleme, odnosno da proda nekoliko igrača. Takođe, Bajern i Barselona moraju da se dogovore oko visine obeštećenja za poljskog napadača, koji ima ugovor sa nemačkim klubom do juna naredne godine.

12.10 - Pjanić u Marseju?

Miralem Pjanić traži klub, a izgleda da bi uskoro mogao da reši svoj status. Za iskusnog vezistu zainteresovan je Marsej. Bosanskohercegovački vezista je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Bešiktašu, a Barselona bi ga ovog leta pustila na novu, ali pod uslovom da klub koji ga dovede plaća veći deo njegovih primanja.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

 

11.55 - Haland progovorio

Haland je pre nekoliko nedelja dogovorio prelazak u Mančester siti iz Borusije Dortmund, a danas je zvanično potpisao ugovor sa novim klubom do 30. juna 2027. godine.

- Ovo je poseban dan za mene i moju porodicu. Pratio sam igre Mančester sitija u poslednjih nekoliko sezona. Ne možete, a da se ne divite njihovom stilu igre. Siti stvara mnogo šansi, što je savršeno za igrača kao što sam ja. U ovom timu ima dosta fudbalera svetske klase, a Pep Gvardiola je jedan od najboljih menadžera svih vremena. Verujem da sam na pravom mestu i da ću ispuniti svoje ambicije. Želim da postižem golove, osvajam trofeje i da napredujem u karijeri. Jedva čekam da počnu pripreme - rekao je Haland za zvanični sajt engleskog kluba.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

AP/Fermin Rodriguez

 

 

11.35 - Rosić u Partizanu?

Prvi na listi želja Partizana je Lazar Rosić (28), fudbaler portugalskog Moreirensea, kome ističe ugovor sa klubom!

Rukovodstvo kluba iz Humske vodi intenzivne pregovore sa visokim Kragujevčaninom koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za Radnički 1923, Radnički iz Niša, Vojvodinu, kao i portugalske Bragu, Nacional i Moreirense. U Portugaliji je od 2016. godine, kada ga je Braga kupila od Novosađana za 750.000 evra.

11.20 - Otkrivena istina o Vlahoviću i Arsenalu

Fudbaler Juventusa, srpski reprezentativac Dušan Vlahović, izjavio je da nikada nije razgovarao o eventualnom prelasku u Arsenal, prenosi britanski "Telegraf".

Vlahović je početkom godine prešao iz Fjorentine u Juventus. Britanski mediji tvrde da je srpski napadač imao i ponudu londonskog Arsenala.

Međutim, Vlahović tvrdi da je želeo da nastavi karijeru samo u Juventusu.

- "Možda moj menadžer zna (za ponudu Arsenala), ali nikada ni sa kim nisam razgovarao o prelasku u Arsenal. Samo jedan klub sam imao na umu, jer Juventus je Juventus. Nemam šta drugo da kažem - objasnio je Srbin.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

Tanjug/Ap

 

 

 

11.00 - Siti predstavio Halanda

Odavno je već poznato gde Erling Haland nastavlja karijeru. Danas ga je Mančester siti predstavio, i to na kakav način. Slika iz detinjstva:

 

 

10.46 - Poznato koliko igrača dovodi Partizan

Biće velikih promena.

- Dovešćemo dva do tri stranca, Iliev kao sportski direktor pregovara. Takođe, dovešćemo nekoliko domaćih igrača. Prelazni rok nije praktično ni počeo, a mi već krećemo na pripreme. Idemo ka tome da rešimo goruće, pregovaramo sa četiri domaća i tri strana igraca. Biće velikih promena, očekujemo veliki broj odlazaka i dolazaka - rekao je generalni direktor tima iz Humske Miloš Vazura.

10.26 - Matić u Rimu!

Nemanja Matić stigao je u Rim ovog jutra! On je novi fudbaler Rome, a ugovor će postati aktuelan kad prođe lekarske preglede. Matić i Murinjo će ponovo sarađivati, a nikada nije bila tajna koliko Portugalac voli našeg asa.

 

 

10.05 - Barsa "čerupa" Čelsi

Markos Alonso i Sezar Aspilikueta i dalje žele da napuste Čelsi i da se u paketu presele u Barselonu. Fabricio Romano je danas potvrdio da je Alonso postigao sve lične uslove sa Barsom, da je obavestio Čelsi da želi da ode, preostalo je da "plavci" prihvate minimalno obeštećenje, pošto ulazi u poslednju godinu ugovora.

Slična je situacija i sa Aspilikuetom, koji i dalje na stolu ima ponudu Barse, ali je potrebno da ga Čelsi pusti, iako mu je automatski produžen ugovor do 2023. zbog ispunjenih klauzula za to. 

09.45 - Kijelini potpisao

Đorđo Kjelini je novi igrač Los Anđelesa. Legendarni štoper Juventusa posle 18 godina u redovima Stare dame odlučio je da karijeru nastavi u MLS-ligi.

Njemu je istekao ugovor sa torinskim gigantom, pa kao slobodan igrač dolazi u tim u kome je prva zvezda Meksikanac, nekadašnji fudbaler Arsenala i Sosijedada, Karlos Vela. 

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA/Laurence Griffiths

 

 

09.22 - Zvezdina ponuda za Bukarija prihvaćena

Krilni fudbaler Genta Osman Bukari mogao bi uskoro da zaduži dres Crvene zvezde. Šampion Srbije poslao je ponudu od dva miliona, ona je prihvaćena, a agent igrača stiže u Beograd kako bi došlo do konačnog dogovora.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

 

09.15 - Levandovski i novi preokret

Robert Levandovski već neko vreme pokušava da ode iz Bajerna, činilo se da je sve blizu, ali... Hasan Salihamidžić najavio je preokret.

- Srećni smo što Robert igra za naš klub. Mislim da je vreme da se situacija smiri. Razgovarali smo s Levandovskim o njegovim javnim izjavama i mislim da bi svi trebalo da se smirimo - rekao je sportski direktor Bajerna u razgovoru sa novinarom „Bilda“ Kristijanom Falkom.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

EPA/ Ronald Wittek

 

 

09.07 - Nunjez Liverpulov

- Benfika je potvrdila da je posao gotov. Urugvajac se seli na "Enfild" za obeštećenje od 75.000.000, a sa bonusima može da dostigne i devetocifrenu sumu. Više nema dileme – Darvin Nunjez je novi fudbaler Liverpula. Benfika je potvrdila da je prodala Urugvajca vicešampionu Engleske i Evrope za obešećenje od 75.000.000 evra, a sa bonusima suma može da ode i do magičnih 100.000.000.

09.05 - Partizan ide na sigurno

Novi trener Partizana Ilija Stolica istakao je da je pogledao veliki broj igrača, da zna šta treba crno-belima ali da neće žuriti i da tim iz Humske ne sme da pogreši sa pojačanjima. On je takođ najavio razgovore sa svim igračima, pa i sa onima koji više nemaju ugovor.

TRANSFERI 13. JUN Potpis na

FK Partizan

 

 

09.02 - Svi se smeju Klopu

Vremena se menjaju, pa tako i mišljenja... Jirgen Klop je u centru pažnje prethodnih dana. Menadžer Liverpula je izjavio da nikada ne bi dao 100 miliona za jednog igrača. Ipak, došlo je do preokreta. Spreman je da za Nunjeza plati tu cifru, transfer je izvesno blizu realizacije, a navijači se smeju Klopu.

 

 

 

09.01 - Interesantno je bilo na fudbalskoj pijaci i proteklog dana, 12. juna, a šta se sve dešavalo možete pogledati OVDE.

09.00 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut na fudbalskoj pijaci. Biće sigurno zanimljivo i ovog dana. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

13.06.2022 20:47

Zvezda se pojacala ,produzila ugovor sa Gobeljicem kaze Mrkela😡