SASTAV SRBIJE ZA ŠVEDSKU Mitrović se vraća u prvu postavu, totalna ofanziva "orlova" u Ljubljani
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Fudbalska reprezenacija Srbije igra poslednji meč junskog ciklusa Lige nacija, a rival "orlovima" biće ponovo Slovenija. Nakon 4:1 u Beogradu, našu selekciju očekuje još jedan meč sa "zmajevima", sada u Ljubljani.

Selektor Dragan Stojković Piksi pravio je veliki broj promena i mešao karte u prethodne tri utakmice, a nema sumnje da će i sada to biti slučaj. Pokušao je Piksi da pruži šansu gotovo svim igračima koji su pozvani.

Ipak, kako je ovo poslednji meč, nakon kog sledi odmor, gotovo je izvesno da ćemo gledati verovatno i najjači mogući sastav, prilično ofanzivan. Aleksandar Mitrović odslužio je suspenziju i vraća se u startnih 11, a društvo će mu praviti Luka Jović, strelac dva gola na poslednje dve utakmice "orlova".

SASTAV SRBIJE ZA ŠVEDSKU Mitrović se vraća u prvu postavu, totalna ofanziva

Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Violina bi trebalo ponovo da bude u rukama Dušana Tadića kome će društvo praviti Saša Lukić, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić i Andrija Živković. 

Defanzivna linija ne bi trebalo da se dovodi u pitanje pa ćemo ponovo gledati Miloša Veljkovića, Strahinju Pavlovića i Stefana Mitrovića na delu.

Jedina dilema je na golu jer je Piksi u prethodne tri utakmice uvek izlazio sa drugim rešenjem među stativama, ipak, prednost bi trebalo da dobije Predrag Rajković.

SASTAV SRBIJE ZA ŠVEDSKU Mitrović se vraća u prvu postavu, totalna ofanziva

Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Prema tome, sastav Srbije za meč sa Slovenijom bi trebalo da čine: Rajković – Veljković, Nastasić, Pavlović – Živković, Sergej Milinković Savić, Lukić, Kostić, Tadić – Jović, Mitrović. 

Meč je na programu večeras od 20.45. Uz portal alo.rs možete uživo da pratite dešavanja sa meča iz minuta u minut. Obezbeđen je i televizijski prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, kao i na Areni sport. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading