UKRAJINA NA DRESU NOSI I ZASTAVU TZV. KOSOVA Srbija poštuje njihov integritet, oni "priznaju" lažnu albansku narko državu
Tanjug/Darko Vojinović

Predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine Andrej Pavelko je objavio da će ti dresovi biti korišćeni samo u pripremnim utakmicama.

Kako se navodi, na prednjoj strani dresa je, uz grb Ukrajine i logotip proizvođača opreme, nalepljen i natpis „U24“ koji najavljuje potencijalni ulaz Ukrajine u Evropsku uniju.

 

 

Ispod te nalepnice oslikane su državne granice Ukrajine i obeležene zastavama država koje podržavaju Ukrajinu, tu je smeštena zastava Srbije, ali i zastava samoproglašenog Kosova koje Ukrajina zvanično ne priznaje, navodi Sputnjik.

Na leđima dresa, kroz formu brojeva, navedena su imena gradova u kojima je bilo ratnih dejstava tokom ruske vojne operacije u Ukrajini.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nens

10.05.2022 19:49

Kod mene se kaze. Ja tebe hlebom a ti mene kamenom gadjas. Tako i Ukrajina

Ja

10.05.2022 22:13

Nije nikakva drzava nego je illegalno reklamirana niti se vazi niti se prizna ja neznam kako mogu takve illegalne zemlje primiti bilo gde i u fufbalu srbija nikada nece predati svoju zemlju teroristima kosovo je srbija i svi znaju da je istina i jeste srpska zemlja vekovima i srbiji pripada !!!

Ja

10.05.2022 22:25

To je illegalno sto su radili i nista se ne prizna to je samog proglasenog kosova sto srbija nece da vazi niti se prizna to su te zemlje sa teroristima zajedno radili sto nisu imali pravo da rade u tudjoj zemlji to je ilkegalno i to se nesme raditi u tudjoj zemlji niti su imali to pravo da rade niti imaju pravo danas to je sila nepravda prekrseno i svega je illegalno zlom i silom lazima nepravdama teroristi rade sto i mnogi znaju o njima i mi svi sto vidimo niti su imali niti imaju pravo da rade u tudjoj zemlji sta god zele !!!