OTKRIO DETALJE O SRBINU Piksi zbog Vlahovića očitao bukvicu Italijanima
Foto: profimedija

Pričao je selektor Italijanima šta se dešava sa našim asom.

- Niti sam zabrinuti, niti bi neko trebalo da se nervira zbog Dušana. Gledam sve Juventusove utakmice i mogu reći da Vlahović igra veoma dobro. Samo što nije moguće da da gol baš u svakom kolu. U ovom trenutku za njega je najvažnije da ostane miran, ne misli o golovima, jer će sigurno doći. Veliki napadači tako funkcionišu, žive za trenutak kad će zatresti mrežu. Igrao sam u Marseju sa Žan Pjerom Papenom, osvajačem Zlatne lopte i svaki put kad bi se utakmica završila, bez obzira na ishod, unervozio bi se ako ne bi bio strelac. Čim budem video Dušana ispričaću mu još neke anegdote vezane za Papena - rekao je Stojković.

IGRAĆEMO FUDBAL-SPEKTAKL Piksi jednom rečenicom "zapalio" naciju, ovo svi čekamo

On kaže da jedva čeka finale Kupa Italije u kojem će Juventus igrati protiv Intera.

- Sigurno ću gledati meč. Verujte mi - Vlahović će Interu dati gol! Finale je važan događaj za ovakvu Juventusovu sezonu, ali iznad svega i za Dušana, koji će dati sve od sebe da sa crno-belima podigne prvi pehar.

PIKSI JE BIO NJEGOV LJUBIMAC Selektor Srbije priznao da ga je Ivica Osim oboažavao

Nastavio je da hvali Vlahovića.

- Veliki posao odrađuje za ekipu, a iz iskustva znam da se na treninzima nikad ne zadovoljava. Vlahović ima glavu i ponašanje tridesetogodišnjaka, a ne momka koji je tek prebacio 20 godina. Na kraju treninga je teško oterati ga u svlačionicu. Šutira iz svh pozicija, puca penale, izvodi slobodnjake, svašta proba. Uvek! Neće dečko da ode sa terena - zaključio je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading