DA LI JE OVAJ ČOVEK KRIV ZA LOŠIJE PARTIJE VLAHOVIĆA? Ponovo je iznenadio izjavom, video je uplakanog Srbina i poručio mu samo jedno
EPA/ PAOLO MAGNI

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović napustio je u suzama teren na utakmici protiv Đerone koju je njegov tim izgubio sa 2:1. Jako loše partije Juventusa, uticale su na našeg napadača.

Međutim, reči njegovog trenera Masimilijana Alegrija, očigledno neće učiniti da se iko oseća bolje. On je pokušao da oraspoloži Srbina, ali mu to nije pošlo za rukom.

- Ovo je bila jedna od najboljih Vlahovićevih utakmica u tehničkom pogledu. Zaista sam zadovoljan zbog načina na koji je tehnički vladao igrom. Govorio sam to i ranije, ali sam stalno bio napadan kao da pokušavam da ga upropastim. On nije igrao mnogo utakmica u Seriji A i moramo da pronađemo pravi balans za njega -  poručio je Alegri i ohrabrio našeg napadača:

EPA/Alessandro Di Marco

 

- Možda nije bio svestan da je odigrao dobru utakmicu (kad je izašao), i mislim da ćemo u narednoj sezoni videti njegov definitivna napredak u dinamici njegovih perfmormansi. Mora da shvati da nije odigrao lošu utakmicu ako nije postigao gol.

Mnogi smatraju da je upravo Alegri glavni krivac za nešto lošije partije Srbina u Juventusu. Možda tako misle s pravom...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading