RUSI POSLALI PORUKU DZJUBI: "Prihvati ponudu Zvezde i idi kod braće Srba"
EPA

Fudbaler Zenita Artem Dzjuba u pregovorima je sa Crvenom zvezdom oko prelaska na "Marakanu" ovog leta. Crveno-beli su najavili da će tražiti još jednog napadača, a očigledno da se kapiten "Zbornjaje" odlično uklapa u taj profil.

Ruska javnost ozbiljno se bavi ovom temom, pa tako stižu različiti komentari. Prvo je nekadašnji reprezentativac Aleksandar Mostovoj poručio Dzjubi da ne ide u "nekakvu" Crvenu zvezdu, dok novinar "Sport Ekspresa" Konstantin Aleksejev ima drugačije mišljenje.

 

 

On je u svom autorskom tekstu izvukao pluseve i minuse eventualnog dolaska Dzjube u Beograd, a sve je stalo u jedan kratak komentar: "Pakuj se i idi u Beograd kod braće Srba".

Između ostalog u tekstu se piše o tome kako bi za Dzjubu Zvezda bila idealna destinacija jer će biti omiljen kod navijača, imao bi šansu da igra Ligu šampiona, ali i da postiže veliki broj golova.

"Totenhem više ne zove", navodi ruski novinar, koji dodaje i da Fenerbahče takođe sprema ponudu za napadača, ali da bi crveno-beli svakako bili idealan izbor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (0)

Loading