RUS ISPROZIVAO CRVENO-BELE Čuveni reprezentativac poručio Dzjubi: Zašto bi išao u tamo neku Zvezdu?
EPA

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić iznenadio je mnoge kada je potvrdio da crveno-beli pregovaraju sa kapitenom ruske reprezentacije Artemom Dzjubom.

Iskusni napadač mogao bi da dođe na "Marakanu" ovog leta i pomogne šampionu Srbije da se plasira u Ligu šampiona, pod uslovom da pre toga odbrani titulu, naravno.

RUS ISPROZIVAO CRVENO-BELE Čuveni reprezentativac poručio Dzjubi: Zašto bi išao u tamo neku Zvezdu?

EPA

 

Međutim, nisu svi baš oduševljeni ovakvom opcijom, a naročito Aleksandar Mostovoj nekadašnji reprezentativac, koji je propisno isprozivao "nekakvu" Crvenu zvezdu.

- Sumnjam da će Dzjuba da napusti Zenit. Da, znam da Artjomu ističe ugovor, a da mu Zenit nije ponudio novi ugovor. Ipak, ne vidim razlog da ode iz Zenita u nekakvu Crvenu zvezdu. Zašto? - zapitao se Mostovoj za Čempionat i dodao:

- Zvezda ga želi da bi im garantovao plasman u Ligu šampiona? Mnogi to kažu. Da je drugačija situacija, Dzjuba bi sa Zenitom sigurno igrao Ligu šampiona. Čak i ako sam Zenit ne bude želeo da zadrži Dzjubu postoje drugi klubovi u Rusiji koji ga žele. Artjom može da ode gde god poželi u Premijer ligi Rusije - kazao je Mostovoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading