TEŠKA SUDBINA RONALDOVE SUPRUGE Georgina je radila za 10 evra kao čistačica, a sada je ostala i bez deteta
Foto: Instagram printscreen

 

Nevenčana supruga jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez prošla je trnovit put do toga da postan san svakog muškarca i jedna od najpoznatijih žena na svetu.

Georgina je pre susreta sa Ronaldom radila u jednom butiku za dnevnicu od 10 evra, a pre toga bila je zaposlena kao čistačica.

Ona je objasnila kako je izgledao prvi susret nje i fudbalera.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica - priznaje Georgina u intervjuu za "Paris Match".

TEŠKA SUDBINA RONALDOVE SUPRUGE Georgina je radila za 10 evra kao čistačica, a sada je ostala i bez deteta

Tanjug/Ap

 

Nakon toga Georgina je dobila otkaz u butiku jer su fotografi opsedali lokal, a vlasnik je želeo da se tome stane na put. Ponovo su se sreli na jednoj proslavi i po prvi put porazgovarali. Već tada je bilo jasno da će se nešto desiti između njih.

- Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Bez obzira na ljude oko nas, osećali smo se usamljeno - kazala je Georgina, koja bi uskoro trebala zvanično postati supruga fudbalera Mančester junajteda.

Georgina i Kristijano nedavno su saznali stravične vesti jer im je nakon porođaja preminuo tek rođeni sin. Ronaldo i njegova nevenčana supruga nadali su se blizancima, ali su ih sačekale strašne vesti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading