ZAŠTO DA PRIČAMO O DERBIJU? Legendarni trener opasno potkačio Zvezdu i Partizan!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Zašto bismo davali značaj utakmici između Zvezde i Partizana? Samo se o njima piše, kao da čine nešto kapitalno za srpski fudbal, a reprezentativca nemaju. Nijednog. Mene interesuju naši i zašto ih nema. Prodaju ih u 19, neretko i godinu ranije - rekao je Kosanović za "Žurnal".

Nastavio je u istom ritmu.

- Fudbalski neodgojene, nezavršene. I kad stopirani u razvoju odu u inostranstvo niko o njima ne vodi računa. Tamo kupuju sve živo, kao ovde Zvezda, pa ko prođe. Ubrzo se vraćaju u našu ligu, igraju kako igraju. Bolje ne mogu, ha-ha... Identično i stranci. Otud u meni nema optimizma", rekao je Kosanović, a onda se potom osvrnuo i na strance na Topčiderskom brdu, ali i dva talentovana fudbalera.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezdi se ovo nikada pre nije desilo, da li je već vreme za slavlje?

Bio je više nego oštar.

- Srpski fudbal neće ozdraviti na Pićiniju, Falku, Nathu... Zato i ne vredi komentarisati derbi s tri udarca ka golu. S obe strane, od dva najbolja kluba u zemlji!? A hoće da igraju Ligu šampiona.

Progovorio je i o Strahinji Erakoviću.

- Momka već smeštaju u izlog prodaje radi, umesto da edukuju. Pohvale zaslužuje, ali daleko je od reprezentativnog igrača. Prisetimo se Brage, Rendžersa... Polako, vremena ima za trgovinu  - zaključio je Kosanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading