VI STE OVDE 70% CRVENO-BELI Stanojević zagrmeo na konferenciji za novinare
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Crvena zvezda i Partizan remizirali su bez golova u 167. "večitom" derbiju. Na terenu nije bilo previše uzbuđenja, ali zato jeste na konferenciji za novinare.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević najpre je pohvalio svoje igrače istakavši da su pokazali karakter.

- Zahvaljujem i navijačima koji su došli u velikom broju da nam pruže podršku. Momci su pokazali karakter od početka do kraja utakmice. Pokazali smo da možemo egal da igramo, ali u derbiju ne smeš da propustiš 100% šansu, kao što se nama desilo u prvom poluvremenu - rekao je Stanojević i dodao:

- Imali smo dosta šansi, više nego očiglednih prilika. Nije baš lako da dođemo ovde i damo tri komada. Igrate onako i kako vam protivnik dozvoli.

VI STE OVDE 70% CRVENO-BELI Stanojević zagrmeo na konferenciji za novinare

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Na konstataciju novinara da je prvi put ponašanje svih aktera bilo korektno, Stanojević je ljutito rekao:

- Kada moje ili uopšte svih aktera nije bilo korektno? Kada sam ja ili bilo ko pravio problem? Mi možda nekada na terenu imamo ishitrenu reakciju, ali nikada naše ponašanje nije bilo van granica.

OVAKO SE OSVAJA TITULA Stankovićeva poruka koja je razgalila navijače

Nije mu se dopalo ni pitanje novinara da li je prvenstvo rešeno.

- Eto gde mi živimo kada me šest, sedam utakmica pre kraja prvenstva ovako nešto pitate i niste jedini. Ništa još nije gotovo! Koliko god bude teško, a biće, tu smo i ne predaje se unapred. Niko nije verovao da ćemo stići do ovde - rekao je Stanojević i nastavio u istom tonu:

UOPŠTE NISAM ZADOVOLJAN Prvotimac Zvezde samokritičan, evo šta je bio plan crveno-belih

- Oni su dobili jedan derbi, ostali su bili nerešeno. Igramo treći derbi zaredom na njihovom stadionu. Vas 70 odsto ima u Srbiji koji su crveno-beli i zato je nama mnogo teško ovde. Relativizujete stvari… Svi ste vi ovde. Jel Zvezda bila bolja od nas? Jedini derbi gde je bila bolja bila je tri dana posle Sparte. Jesu li bili bolji od nas na našem stadionu? Bili smo bolji 28 kola. Oni su sjajan tim, imaju sjajne igrače i trenera. Nije da nismo zaslužili, nego što nam je dato. Možda bismo izgubili 0:3 na našem stadionu, ali bi bilo drugačije - završio je Stanojević konferenciji u vidno iznerviranom stanju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading