REMI U DERBIJU PO MERI ZVEZDE Malo dobrog fudbala, zicer Terzića, bakljade - crveno-beli na korak do odbrane titule (VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Očekivao se spektakl, videli smo malo dobrog fudbala, mnogo varnica, žestokih duela, bakljada, ali golove, ipak, nismo. Nema sumnje da će ovaj rezultat obradovati navijače Zvezde koji u preostalih šest utakmica do kraja sezone ulaze sa "plus dva" i imaju pravo na jedan mali kiks u vidu remija.

Crveno-beli su uspeli da treći put ove sezone ostanu neporaženi od najvećeg rivala. Imali su meč loptu, nisu je iskoristili, ali sigurno da nisu nezadovoljni ni remijem. Sa druge strane, Partizan je morao da ide na sve i ništa, ali ništa više od dve šanse nisu uspeli da naprave.

Nema sumnje da će najveći tragičar meča biti mladi Nikola Terzić koji je mogao da postane junak i možda donese titulu Partizanu. U 25. minutu Menig ga ja poslužio kao na tacni nakon odličnog prodora, ali je ofanzivac Partizana promašio praktično prazan gol.

Zvezda je pokušavala, ali nije mnogo pretila. Najbolji period igre crveno-belih sigurno da je bio u prvih 15 minuta drugog poluvremena, ali prava prilika je izostala. Nemanja Stevanović je dva puta intervenisao, ali nije imao mnogo posla kod udaraca Kange i Pavkova.

Osim terena, bilo je varnica i na atletskoj stazi, kao i na tribinama. Bakljade "grobara" i "delija" nisu izostale ni ovog puta, a Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević bili su prilično nervozni pa su već u prvom poluvremenu zaradili žute kartone.

VAR je dva puta radio kako bi proveravao da li je bio penal za Partizan, ali nije bilo mnogo dileme. Partizan je poslednju šansu za nešto više imao u 69. minutu kada je Borjan dobro intervenisao i to je bilo to što se tiče izglednih šansi, ali i promene rezultata.

REMI U DERBIJU PO MERI ZVEZDE Malo dobrog fudbala, zicer Terzića, bakljade - crveno-beli na korak do odbrane titule (VIDEO)

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Zvezdu sada čeka jako teško gostovanje u Bačkoj Topoli protiv TSC-a već u sredu, dok Partizan na svom terenu dočekuje Čukarički.

 

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 0:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić, Sudija: Srđan Jovanović

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Pičini (od 46. Gajić), Dragović, Eraković, Rodić - Srnić, Sanogo - Ivanić (od 70. Ben), Kanga, Katai - Ohi (od 46. Pavkov).

PARTIZAN: Stevanović - Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević (od 46. Lutovac) - Zdjelar, Jevtović - Terzić, Jojić (od 73. Marković), Menig - Rikardo.

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade!

86. minut - Promena kod crno-belih, umesto Terzića na terenu je Bibras Natho.

84. minut - Lopta se odbila na ivicu kaznenog do Pavkova koji je loše zahvatio i poslao preko gola.

80. minut - Užasan start mladog Nikole Terzića nad Kangom i žuti karton za fudbalera gostiju.

76. minut - Dobar pokušaj Vujačića sa nekih 25 metara, ali lopta ide pravo u naručje Borjana.

73. minut - Menja i Partizan, pa je Lazar Marković dobio šansu umesto Miloša Jojića.

70. minut - Treća promena u Zvezdi, Mirko Ivanić ide van igre, a na terenu je El fardu Ben.

69. minut - Pretio je sada Menig nakon kontre, ali brani Borjan. Prva ozbiljna šansa u drugom poluvremenu.

60. minut - Pavkov je sada faulirao Vujačića i dobio žuti karton. Drugi upisani kod Zvezde.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Dve promene u Zvezdi, a jedna u Partizana. Milan Pavkov menja Ohija, dok je Milan Gajić na terenu umesto Pičinija. Kod crno-belih Uroševića menja Aleksandar Lutovac.

POLUVREME!

42. minut - Prvi udarac u okvir gola na današnjem meču. Gelor Kanga je probao sa velike udaljenosti, ali je lako loptu uhvatio Stevanović.

40. minut - Ponovo je Partizan tražio penal, sada se Nemanja Miletić bunio da je bio povučen, ali je pre toga bio ofsajd.

32. minut - Sada je Dejan Stanković tražio žuti karton za Rikarda nakon što je laktom u glavu udario Dragovića, ali sudija Jovanović od svega pokazuje javnu opomenu treneru Zvezde. Sada oba stratega imaju po žuti karton.

30. minut - Žuti karton za Milana Rodića nakon oštrog starta nad Sašom Zdjelarom.

29. minut - Varnice sada pored aut linije. Aleksandar Stanojević je pobesneo zbog nedosuđenog faula, pa je sudija Jovanović morao da mu pokaže žuti karton.

25. minut - Kakva šansa za Nikolu Terzića! Sjajno je prošao Kvinsi Menig pored Sanoga i namestio zicer mladom ofanzivcu Partizana, ali je on promašio sa nekih sedam metara gotovo prazan gol.

14. minut - Prva provera VAR sobe na današnjem meču, gledalo se da li je Sanogo napravio penal nad Gomešom, ali ništa od svega.

12. minut - Oštra igra na obe strane. Nakon što je Marko Jevtović završio na travi, sada se pomoć ukazuje Seku Sanogu koji je dobio udarac od Uroševića.

8. minut - Prvi pokušaj za Partizan. Slobodan Urošević je probao sa nekih 25 metara, ali lopta ide daleko od gola.

18.00 - Utakmica je počela!

17.55 - Još samo pet minuta do početka utakmice!

17.30 - Navijači Partizana već su napunili svoj deo na južnoj tribini.

 

 

17.08 - Što se tiče klupa za rezervne igrače situacija je sledeća:

Zvezda: Gordić, Gajić, Gobeljić, Pankov, Đurić, Krstičić, Stanković, Falko, Motika, Ben, Pavkov.

Partizan: Popović, Saničanin, Živković, Ostojić, Natho, Fejsa, Smiljanić, Baždar, Marković, Lutovac, Milovanović.

17.00 - Poznati su sastavi za 167. okršaj "večitih" rivala. Kao što je i bilo očekivano, većih iznenađenja nema. Dejan Stanković kreće sa jednim špicem i to Ohijem, dok su posle lakših povreda u startnih 11 ponovo Gelor Kanga i Kristijano Pičini.

 

 

Aleksandar Stanojević izabrao je da Nemanja Stevanović bude među stativama, dok će bonus bit Nikola Terzić. Umesto Bibrasa Natha u startnih 11 je Marko Jevtović.

 

 

16.15 - Sa "Marakane" su saopštili da će karata za derbi biti i na blagajnama pred početak utakmice, ali se svakako očekuje da "Marakana" bude popunjena do poslednjeg mesta.

15.55 - Dok se čekaju sastavi, pogledajte klikom OVDE koliko vrede igrači dva tima.

15.30 - Prvo ćemo se osvrnuti na to da je ovo treći duel "večitih" ove sezone. Do sada je Crvena zvezda bila uspešnija. Nakon remija u Humskoj (1:1), crveno-beli su slavili u prolećnom delu sezone sa 2:0, kada su uspeli da smanje zaostatak za crno-belima sa 5 na 2 boda.

15.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 1. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa 167. "večitog" derbija".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading